http://www.psx-sense.nl/images/file/img_527815533c712.jpg

Het is nog onduidelijk of Battlefield 4 ook Remote-play gaat krijgen, destijds gaf DICE namelijk aan hier nog naar te moeten kijken. Shuhei Yoshida meldt op Twitter dat hij verwacht dat de feature gewoon ondersteunt wordt door de game, vanaf dag 1 welteverstaan.

DICE heeft nog niets aangekondigd over het ondersteunen van de feature die gamers in staat stelt PS4-games op hun PS Vita te kunnen streamen en besturen. Het nieuws dat ze er destijds nog mee bezig waren is dan ook niet meer opgevolgd met een aankondiging of iets degelijks.

In principe is het de bedoeling dat het integreren van Remote-play bij elke game gebeurd, maar het is nog altijd wel de keuze aan de uitgever en ontwikkelaar om dit te doen. Sony kan enkel en alleen aandringen tot ondersteunen, maar of het ook daadwerkelijk gebeurd, is niet aan hun. Ook moet de ontwikkelaar zelf bepalen hoe controls overgebracht worden naar de PS Vita.

In ander nieuws meldt hij tevens dat de DualShock 4 niet gebruikt kan worden als invoerapparaat tijdens het gebruik van Remote-play.