Bekijk hier de twee nieuwe trailers voor Gran Turismo 6

Ondanks dat de opvolger van de PlayStation 3 al in de startblokken staat om gelanceerd te worden zal Sony de PS3 niet vergeten. Gran Turismo 6 verschijnt (voorlopig) zelfs alleen nog maar voor de PS3. Voor de echte raceliefhebbers is dat natuurlijk geen enkel probleem, vooral nu we weten dat Driveclub op de PS4 is uitgesteld naar begin volgend jaar.

Polyphony Digital heeft in ieder geval vandaag maar liefst twee nieuwe trailers vrijgegeven waarin we weer volop geconfronteerd worden met zeldzame exemplaren van auto’s. In de tweede trailer zien we niet alleen auto’s, maar ook de dag- en nachtcyclus die we uiteindelijk in het spel zelf kunnen gaan verwachten.

 

 

Boxshot Gran Turismo 6

Gran Turismo 6

Releasedatum:
06-12-2013
Genre:
Racen
Uitgever:
Sony Computer Entertainment Europe
Ontwikkelaar:
 1.    93 XP
  JD68's avatar

  Sjezus real-time sterrenshit. Wie zit daar in een racegame op te wachten? Net als dat museum in GT5 is dit ook weer een feature die ze wat mij betreft hadden kunnen weglaten. Weather en day/night changes is wel weer vet.

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Ik ben meer een fan van Forza. Maar m’n handen beginnen toch te kriebelen als ik deze trailers zie. Ziet er gelikt uit! Misschien toch maar kopen!

 3.    703 XP
  DRAGONBLADEX's avatar

  wil een ps4 versie

 4. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Forza vind ik toch nog mooier

 5. Anoniem -   
  94.111.113..xxx's avatar

  @JD68:

  Ik ben geen race game liefhebber, maar als liefhebber van astronomie kan mij dat toch wel bekoren. 🙂

  Ik zit daar dus inderdaad wel op te wachten. 😛 Best knap als ze de posities van de sterren accuraat naar gelang locatie en tijd van het jaar kunnen weergeven. 🙂

  En het ziet er natuurlijk erg mooi uit!

 6.    979 XP
  Mikeyboy's avatar

  Prachtig. Alleen jammer dat die wat laat komt voor de PS3.