Kane & Lynch is een gestoord duo die de hoofdrol speelden in twee games. Beide games waren qua kwaliteit niet de beste, maar dat neemt niet weg dat ze wel vermakelijk waren om te spelen. Dat kwam vooral door het duo die voor niets of niemand terugdeinzen. Genoeg ingrediënten voor een actiefilm heeft Hollywood gedacht en zo ontstonden er plannen voor een film.

Inmiddels zijn we enkele jaren verder en is er nog steeds geen film, maar er is weer een teken van leven als we The Hollywood Reporter mogen geloven. Zij melden namelijk dat de gesprekken rondom een film opnieuw gestart zijn waarbij Gerard Butler en Vin Diesel de hoofdrollen zouden gaan vertolken.

Daarnaast meldt The Hollywood Reporter dat F. Gary Gray (Law Abiding Citizen) is aangetrokken om het project te sturen. Het script, geschreven door Skip Woods en Kyle Ward, zou inmiddels klaar zijn en Daniel Alter en Adrian Askarieh zullen de producers zijn. Als laatste, de rolverdeling zal als volgt zijn; Gerard Butler zal Kane moeten gaan spelen en Vin Diesel Lynch.