Gesprekken rondom Kane & Lynch film zijn weer op gang


Kane & Lynch is een gestoord duo die de hoofdrol speelden in twee games. Beide games waren qua kwaliteit niet de beste, maar dat neemt niet weg dat ze wel vermakelijk waren om te spelen. Dat kwam vooral door het duo die voor niets of niemand terugdeinzen. Genoeg ingrediënten voor een actiefilm heeft Hollywood gedacht en zo ontstonden er plannen voor een film.

Inmiddels zijn we enkele jaren verder en is er nog steeds geen film, maar er is weer een teken van leven als we The Hollywood Reporter mogen geloven. Zij melden namelijk dat de gesprekken rondom een film opnieuw gestart zijn waarbij Gerard Butler en Vin Diesel de hoofdrollen zouden gaan vertolken.

Daarnaast meldt The Hollywood Reporter dat F. Gary Gray (Law Abiding Citizen) is aangetrokken om het project te sturen. Het script, geschreven door Skip Woods en Kyle Ward, zou inmiddels klaar zijn en Daniel Alter en Adrian Askarieh zullen de producers zijn. Als laatste, de rolverdeling zal als volgt zijn; Gerard Butler zal Kane moeten gaan spelen en Vin Diesel Lynch.

Boxshot Kane & Lynch 2: Dog Days

Kane & Lynch 2: Dog Days

Releasedatum:
27-08-2010
Genre:
Avontuur
Uitgever:
Square Enix & Eidos
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    3107 XP
  Patr!ck's avatar

  Heb me zeer vernaakt met deel 2, persoonlijk vind ik het 1 van de beste shooters die er bestaan. Duister, extreem & mysterieus. Wacht al lang voor een film, eindelijk een teken van leven, maar om vin diesel te gebruiken? Nee, dat kan echt niet

 2. Anoniem -   
  217.121.189.xxx's avatar

  Vin diesel is een goede acteur maar deze zie ik m niet doen..

 3.    8508 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Ik vind vin diesel helemaal niks. Deze rol is ook zeker te diep voor hem denk ik persoonlijk…..

Review: Kane & Lynch 2: Dog Days
Trophies: Kane & Lynch 2: Dog Days
Hands-on: Kane & Lynch 2: Dog Days