SCEE: “PlayStation Home heeft tien miljoen geregistreerde gebruikers”

Het blijft de vraag of PlayStation Home nu wel of niet een mislukking is. Het moet dé online community voor de PlayStation 3 bezitters zijn, maar de meningen zijn aardig verdeeld. Dat hebben we wel gemerkt met onze poll over Home die deze week is gestart.

Ondanks deze meningen zijn er op dit moment tien miljoen geregistreerde gebruikers van PlayStation Home en dat is aardig veel. Dit heeft de European Home Business Manager van Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) Dan Hill deze ochtend bekend gemaakt. Het verbaast hem eigenlijk niets, want hij ziet Home als een ideale ontmoetingsplaats tussen de gamers en ontwikkelaars.

“PlayStation Home is fast becoming the meeting place of choice between users and developers. Every new game space enhances the overall experience for consumers, offering more variety, more choice and more enjoyment from a PlayStation Home session.”

7 reacties

 1.    188 XP
  JeFF_717's avatar

  Had gisteren voor de lol home weer op me ps3 gezet. Maar na een half uurtje te hebben rondgelopen had ik echt zoiets van…Ja en nu? 😛 Er is gewoon te weinig te doen vind ik. Heb home dan ook weer vrolijk verwijdert.

 2.    1919 XP
  ddvos's avatar

  er zijn misschien veel mensen geregistreerd maar het gaat er om hoeveel mensen het nu nog gebruiken en dat zal waarschijnlijk heel wat minder zijn

 3.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  Hoeveel mensen zijn er per dag online?

 4.    112 XP
  Geoffrey's avatar

  Ik kijk er af en toe nog wel eens op, maar een nadeel vind ik dat het altijd zoveel moet laden, als je in een ruimte binnengaat … duurt het zo lang eer alle personages geladen zijn. Is wel vervelend soms.

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  en hoeveel minuten zitten die 10K er gemiddeld op??

 6.    39 XP
  ThaHusz's avatar

  Het is al maanden geleden dat ik me nog eens heb ingelogd bij Home

 7.    442 XP
  rwss's avatar

  Wow 10 Mil. mensen met te veel tijd.