Het derde kwartaal van 2013 ligt nu ruim een maand achter ons en gisterenavond laat was er een investeerdersmeeting van Activision om de kwartaalcijfers te bespreken. Hoewel dat veelal ingewikkelde financiële zaken betreft komt er uit dat soort meetings geregeld ook interessant nieuws. Of nieuws dat op voorhand al een beetje te verwachten was.

Tijdens de meeting heeft Activision CEO, Bobby Kotick, zich kort uitgesproken over de verwachtingen voor 2014 en hierover gaf hij aan dat Activision ook volgend jaar weer een nieuwe Call of Duty verwacht uit te brengen. Idem dito voor een nieuwe Skylanders game.

Dat is niet het enige, want in 2014 staat ook het ambitieuze project van Bungie, Destiny te releasen, wat betekent dat het een erg interessant jaar gaat worden.

“We also expect to launch new Call of Duty and Skylanders titles and our major, new potential franchise with Bungie’s Destiny. We will also continue to develop Call of Duty Online with our partner TenCent for the growing Chinese market, as well as Blizzard’s Heroes of the Storm.”