Releasemaand van Heavy Rain én God of War III bevestigd door Sony

Zojuist hadden we het bericht dat Sony MAG heeft bevestigd voor 29 januari 2010, maar daar blijft het niet bij. Ze hebben namelijk tegenover het Engelse MCV nog twee PlayStation 3 exclusives bevestigd met een releasemaand. Het gaat om niets minder dan de twee aankomende toppers Heavy Rain en God of War III.

Sony zegt namelijk dat we Heavy Rain in februari kunnen verwachten en dat het derde deel met Kratos in maart uitkomt. God of War III komt tegelijkertijd uit met een speciale God of War III: Ultimate Trilogy Edition, welke eerder vandaag is aangekondigd. Dit betekent dus een mooie start in 2010 voor de PlayStation 3 met in de eerste drie maanden elk een nieuwe PlayStation 3 exclusive.

7 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  GOW3 wil ik zoooo faking graag 😀 !!!!

 2.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Ben echt benieuwd wat Heavy Rain gaat doen

 3.    14 XP
  MartijnW's avatar

  Man, wat heb ik veel zin in Heavy Rain zeg 😀 Kan echt niet wachten 😀

 4.    488 XP
  tigertijger's avatar

  heavy rain mabey ik zit te twijfelen maar de andere games die ik echt wil worden gvd alleen maar uitgesteld nou kan ik w8ten want gt5 w8 ik al veelste lang op en nou mafia 2 weer uitgesteld ik word hier mischien wat vrolijker van ik bedoel heavy rain heeft wel wat en god of war heb ik ff gespeeld maar is niet mijn soort game het ziet er echt heel vet uit en het werkt ook goed maar ik vind het gewoon niet leuk tja smaken verschillen

 5.    188 XP
  JeFF_717's avatar

  Ik was eerst van plan mafia 2 in februari te kopen( ik dacht dat de game in die maand zou uitkomen) Maar omdat die is uitgesteld ga ik nu denk ik voor heavy rain,met god of war heb ik niet zoveel.

 6. Anoniem -   
  Dhr. A's avatar

  Waarom is iedereen zo enthousiast over heavy rain?

  HR is een interactieve movie, dus enige wat jij moet doen is op knopjes drukken en cutscenes bekijken, meer kan je niet.

 7.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  YESS 😀