Hasbro registreert handelsnaam Transformers: Age of Extinction


Vorig jaar verscheen de laatste Transformers game van de hand van High Moon Studios die dit jaar even wat anders ging doen met de vermakelijke game Deadpool. Dit jaar ontbreekt het dan ook aan een Transformers game, maar met een nieuwe film op komst is het natuurlijk een kwestie van tijd alvorens er een nieuwe game aangekondigd gaat worden.

Inmiddels is de naam Transformers: Age of Extinction geregistreerd als handelsmerk en dit is door Hasbro gedaan in de categorie interactieve entertainment software. Dat suggereert overduidelijk de komst van een nieuwe game.

Wie verantwoordelijk zal zijn voor de ontwikkeling is nog niet bekend, maar er bestaat een goede kans dat High Moon Studios weer ingeschakeld zal worden. Ook de uitgever is nog niet bekend, maar afgaande op eerdere delen zal dit wellicht Activision zijn.

“Interactive entertainment software, namely, computer game software, computer game programs, computer game cartridges, computer game discs; interactive multimedia computer game programs; downloadable game software for use in connection with computers, communication devices and mobile telephones; pre-recorded laser and video disc featuring an animated cartoon series.”

Zodra we meer vernemen over Transformers: Age of Extinction dan laten we het weten.

 1.    530 XP
  Wintermute's avatar

  Niemand zit te wachten op een nieuwe Bayformer film, laat staan een waardeloze tie-in videogame, waar High Moon zeker hun skills niet aan hoeft te verpesten.
  Laat hun lekker weer een Cybertron deeltje in elkaar “transformeren”.

 2.    594 XP
  The_ghostmen's avatar

  age of extinction is gelijknamig aan de film die volgend jaar uit gaat komen dus word weer een game met een cijfer tussen de 0 en de 6

  http://www.imdb.com/title/tt2109248/?ref_=nv_sr_1

 3. Anoniem -   
  Pixel's avatar

  Alleen vormde auto al is de film moeite waard om te checken. Zo slecht waren de films ookal weer niet..het was entertainment

 4.    81 XP
  Babyvet's avatar

  @Wintermute: niet ? Nou ik heb er veel plezier meebeleeft . Laat maar komen ik heb er zin in .

 5.    814 XP
  Josthemaster's avatar

  Hopen maar dat de Film wel een kaskraker wordt.

 6.    530 XP
  Wintermute's avatar

  @Babyvet: Als jij kan genieten van dergelijk vermaak, gun ik je die film, maar mag dan wel dat vette team van High Moon een tof Transformer spel maken ipv een matige tie-in game?

 7. Anoniem -   
  85.158.138.xxx's avatar

  Zit niet te wachten op games die film gerelateerd zijn. Zijn tot nu toe altijd kut geweest… wel fijn dat je daar alvast vanuit kan gaan…

  Liever een los staande Transformers game zoals War of Fall of Cybertron.

  Maar goed kunnen de ontwikkelaars ook weinig aan doen verder denk ik. Je bent budget en tijd gebonden en dan moet de game ook nog 1 op 1 met de film lopen die nog in ontwikkeling is….

 8.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  @Wintermute: zo ist maar net