Vorig jaar verscheen de laatste Transformers game van de hand van High Moon Studios die dit jaar even wat anders ging doen met de vermakelijke game Deadpool. Dit jaar ontbreekt het dan ook aan een Transformers game, maar met een nieuwe film op komst is het natuurlijk een kwestie van tijd alvorens er een nieuwe game aangekondigd gaat worden.

Inmiddels is de naam Transformers: Age of Extinction geregistreerd als handelsmerk en dit is door Hasbro gedaan in de categorie interactieve entertainment software. Dat suggereert overduidelijk de komst van een nieuwe game.

Wie verantwoordelijk zal zijn voor de ontwikkeling is nog niet bekend, maar er bestaat een goede kans dat High Moon Studios weer ingeschakeld zal worden. Ook de uitgever is nog niet bekend, maar afgaande op eerdere delen zal dit wellicht Activision zijn.

“Interactive entertainment software, namely, computer game software, computer game programs, computer game cartridges, computer game discs; interactive multimedia computer game programs; downloadable game software for use in connection with computers, communication devices and mobile telephones; pre-recorded laser and video disc featuring an animated cartoon series.”

Zodra we meer vernemen over Transformers: Age of Extinction dan laten we het weten.