Nog iets meer dan twee weken en dan ligt de PlayStation 4 in Europa in de winkels. Wij kunnen als redactie haast niet meer wachten en dat zal ongetwijfeld ook voor jullie gelden. Het zijn mooie tijden en de lancering van de PlayStation 4 wordt vergezeld door een hoop games.

Het zijn er zoveel dat het goed voor te stellen is dat je door de bomen het bos niet meer ziet en vandaag starten we met een reeks aan video-items en artikelen waarin we elke PlayStation 4 game apart of in groepsverband bespreken.

Dat doen we op een manier waardoor je precies weet wat je kunt verwachten bij nieuwe games en bij games die al eerder zijn verschenen voor de PlayStation 3. Dit alles zal gaandeweg samenkomen tot één groot geheel en enkele dagen voor de release ontstaat hier een ultieme koopgids uit.

Een koopgids of ook wel launchgids met daarin alles wat je moet weten over de PlayStation 4. Dit betreft dan niet alleen de games, maar ook de hardware en dat in de breedste zin van het woord. Denk aan unboxing video’s tot een review van de PlayStation 4 en nog veel meer.

Op deze manier heb je een mooi totaaloverzicht en op basis daarvan kun jij jouw keuzes bepalen voor als je nog twijfelt met wat je bij de console moet kopen. De kick-off start vandaag waarin Call of Duty: Ghosts besproken wordt en morgen is Battlefield 4 aan de beurt. De rest dat nog komen gaat… hou daar de site voor in de gaten!