PSX-Sense kick-off van de ultieme PlayStation 4 gids


Nog iets meer dan twee weken en dan ligt de PlayStation 4 in Europa in de winkels. Wij kunnen als redactie haast niet meer wachten en dat zal ongetwijfeld ook voor jullie gelden. Het zijn mooie tijden en de lancering van de PlayStation 4 wordt vergezeld door een hoop games.

Het zijn er zoveel dat het goed voor te stellen is dat je door de bomen het bos niet meer ziet en vandaag starten we met een reeks aan video-items en artikelen waarin we elke PlayStation 4 game apart of in groepsverband bespreken.

Dat doen we op een manier waardoor je precies weet wat je kunt verwachten bij nieuwe games en bij games die al eerder zijn verschenen voor de PlayStation 3. Dit alles zal gaandeweg samenkomen tot één groot geheel en enkele dagen voor de release ontstaat hier een ultieme koopgids uit.

Een koopgids of ook wel launchgids met daarin alles wat je moet weten over de PlayStation 4. Dit betreft dan niet alleen de games, maar ook de hardware en dat in de breedste zin van het woord. Denk aan unboxing video’s tot een review van de PlayStation 4 en nog veel meer.

Op deze manier heb je een mooi totaaloverzicht en op basis daarvan kun jij jouw keuzes bepalen voor als je nog twijfelt met wat je bij de console moet kopen. De kick-off start vandaag waarin Call of Duty: Ghosts besproken wordt en morgen is Battlefield 4 aan de beurt. De rest dat nog komen gaat… hou daar de site voor in de gaten!

 1.    958 XP
  Fatoeboy's avatar

  PSX-Sense No. 1 🙂

 2.    177 XP
  SQUAD-LEADER-NL's avatar

  nice

 3.    159 XP
  Martymcfly's avatar

  Top!

 4. Anoniem -   
  leroy's avatar

  Had geen betere site kunnen wensen dan de PSX, vanaf het moment dat ik hoorde dat de ps4 uit zou komen, kwam ik via google op deze site en heb het voor geen goud willen missen, want via deze super site zit ik elke dag te wachten naar de vele nieuwtjes over de ps 4, ga zo door, want PSX is 100% gaming

 5.    814 XP
  Josthemaster's avatar

  Ga zo door Sony goede reclame kan de PS4 wel gebruiken.

 6.    417 XP
  jeep82's avatar

  Klinkt super. Sins dat er bekent werd dat de vita kwam volg ik jullie al.

 7.    1067 XP
  SkySurprise's avatar

  Goeie community is psx!

 8.    136 XP
  Iguana_'s avatar

  Leuk, gaan we volgen 🙂

 9.    1 XP
  Knezesteng's avatar

  @leroy: Idem dito! Van xbox overgestapt naar playstation, dus ook een andere site+forum moeten zoeken dat heb ik met psx-sense zeker gevonden

 10.    1121 XP
  digitalj8's avatar

  Ik ben via de PSX-Sense app jullie echt elke dag gaan volgen. PSX-Sense is echt Top!!! 😀

  Off Topic: wanneer komt de “Landscape” funktie, op de app?

 11.    171 XP
  Gilles's avatar

  Ben benieuwd wat de koopgids zal zijn. Misschien dat ik nog wel overtuigd geraak over een game, waar ik nu over denk van het zal niets zijn.

  Dit maakt van jullie zeker een geweldige community-site.

 12. crew Redacteur -    1908 XP
  Faunus's avatar

  Bedankt voor alle complimenten! Tof!

  Daar doen we het voor (en omdat we van gamen houden natuurlijk) 😉

 13.    187 XP
  SoesY's avatar

  PSX sense altijd de bom.

 14.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  Beste site

 15.    724 XP
  J-NL-B's avatar

  Gaan we zeker volgen, ga zo door PSX!