Sommige games vereisen gelukkig niet enorm veel installatieruimte op de PS4


Gisteren publiceerden we een lijstje van games die geïnstalleerd moeten worden op de PlayStation 4 en om hoeveel ruimte het dan ging. Vrijwel elke game vereist een forse hoeveelheid met uitschieters naar de 50GB. Toch zijn er ook games die amper tot niets aan installatieruimte innemen op de PlayStation 4 en Madden NFL 25 is hier eentje van.

De game is inmiddels ook opgedoken in de Amerikaanse schappen en op de achterkant valt af te lezen dat de game 16MB ruimte nodig heeft op de harde schijf. Of dat het hier om installatie data gaat valt te betwijfelen, want het lijkt meer benodigde data te zijn om te saven afgaande op de hoeveelheid.

Dat betekent dus dat lang niet elke game geïnstalleerd hoeft te worden en dat het op langere termijn best wel eens mee zou kunnen vallen. De huidige indicaties doen impliceren dat de harde schijf zo vol zit, maar we moeten niet vergeten dat diverse games ongetwijfeld ook zonder verplichte installatie prima zullen werken.

Boxshot Madden NFL 25

Madden NFL 25

Releasedatum:
29-11-2013
Genre:
Sport
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
Eerste gameplay beelden van Madden NFL 25 voor de PS4 vrijgegeven
Gepubliceerd op 1 nov, 2013 om 14:11
Madden 25 heeft een next-gen gameplay trailer gekregen
Gepubliceerd op 19 okt, 2013 om 14:01
 1.    247 XP
  snufthebest's avatar

  Ik vond de 6gb bij lego marvel ook wel meevallen opzich 😛 en wat dacht je van gta V die op de ps3 ook redelijk wat ruimte voor installen vereist? Ik denk dat dit per game nog wel eens heel erg kan verschillen, en meevallen 🙂

 2.    544 XP
  Yeroon's avatar

  Oh ik had gisteren begrepen dat dat de formaten van de PSN-versies waren.
  Maar als het voor de disc-versies geldt, dan is het wel erg fors. Dan is mijn harde schijf snel vol.

 3. Anoniem -   
  leroy's avatar

  Nou kan met zekerheid vertellen dat alle ea games zoals fifa 14, NHL en noem maar op weinig mb bevatten want heb fifa en nhl ook gezien met geel weinig opslag ruimte

 4.    573 XP
  Dutchpride0318's avatar

  Geen probleem voor mij