Zoals velen van jullie al weten duurt het niet lang meer voordat wij allemaal jaloers kunnen gaan kijken naar Noord-Amerikanen die vrijdag hun PlayStation 4 ophalen en de launchgames gaan spelen. Over games gesproken, want er zijn al veel titels aangekondigd voor Sony´s nieuwste console, hier komen er morgennacht misschien nog een aantal bij. Dan zal immers het PS4 All Access evenement van Spike TV gaan plaatsvinden en hier zullen aankondigingen worden gedaan.

Geoff Keighley, die naast GameTrailers ook de nodige arbeid verricht voor Spike TV, liep al behoorlijk te teasen wat betreft aankondigingen en nu doet Hideo Kojima ook een duit in het zakje via Twitter. De Japanse grootheid komt langs in het speciale programma en zal een aankondiging doen die ons weg zal blazen.

Als dit gaat om de exclusieve DLC voor Metal Gear Solid: Ground Zeroes dan is daar de verrassing al een beetje vanaf aangezien daar al wat over gelekt is, maar wellicht komt er een volledig nieuwe Metal Gear exclusief naar de PlayStation 4 of een nieuw IP? Komende nacht zullen we het weten en hopelijk zal het echt iets zijn wat inslaat als een bom.