Contrast krijgt een launch trailer, check hem hier!

Contrast zal gratis zijn voor mensen met PlayStation Plus en een PS4, de game vervangt namelijk het uitgestelde Driveclub. Het is een aparte game en je moet er dus van houden, maar uitproberen is gratis, dus we raden iedereen aan de game even te downen. De eerste recensies die inmiddels in Amerika zijn verschenen waren behoorlijk positief.

Check de trailer hierboven, de game zelf is vanaf PS4 launch op 29 november beschikbaar.

Boxshot Contrast

Contrast

Releasedatum:
29-11-2013
Genre:
Platformer
Uitgever:
Compulsion Games
Ontwikkelaar:

8 reacties

 1.    1058 XP
  Vloetje's avatar

  Ik verwacht hier best veel van. Heb de demo gedaan op Firstlook en het lijkt me veelbelovend.
  Stiekem ben ik ook wel blij dat we deze game krijgen en niet DriveClub. Ten eerste omdat DriveClub dan alleen maar beter wordt, maar vooral omdat ik met NFS toch al een toffe racert te spelen heb.

 2.    8480 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @Vloetje: Lijkt me ook een fantastische game ik snap ook niet dat mensen het spelaanbod mager vinden. Er komen toch wel zeker heel wat leuke games. Ik vind het jammer dat indie games in een hoek gezet worden ondanks dat de games erg leuk zijn.

 3.    1177 XP
  chris65's avatar

  Het lijkt me ook wel een toffe game. Ook de sfeer die wordt neergezet. Het lijkt me ook veel leuker dan driveclub. Gran turismo zat bij mijn ps3 maar heb die nauwelijks aangeraakt

 4.    1121 XP
  digitalj8's avatar

  @Vloetje: ja idd, dat is zeker waar. ๐Ÿ™‚
  The Crew lijkt me ook wel vet, maar daar moeten we nog wel even op wachten.

 5.    1058 XP
  Vloetje's avatar

  @Flaming_Kaiser:

  Snap je punt, helemaal mee eens, indies zijn cool (Journey, Rain, Limbo, Trine, om maar een paar kneiters te noemen!) en ken zelfs mensen die voornamelijk indies spelen en juist voor het indie-aanbod een PS4 overwegen te kopen. Toch een smaak-kwestie. Ik kan ergens het standpunt van mensen die voornamelijk AAA-games spelen ook wel begrijpen. Die willen slechts betalen voor een grootse blockbuster-ervaring. Ik zeg PS-Plus kopen! Dankzij Plus heb ik een hoop indies leren kennen die ik anders niet had gespeeld!
  En het spelaanbod is wat mij betreft groot genoeg, maar met het wegvallen van Watch_Dogs (en DriveClub) moest ook ik wel even slikken hoor. Ook die klacht kan ik me van minder fanatieke PS-gamers wel voorstellen.

  @digitalj8:

  The Crew. Ja, ondanks de verschillende tegenvallende previews en hands-on heb ik er alle vertrouwen in dat het nog goed gaat komen met The Crew. Oh oh, wat ik heb een zin om die wereld onveilig te maken met m’n modified gebakje!

 6.    8480 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @Vloetje: Ik ga richting de 31 en ik moet bekennen dat ik steeds meer plezier beleef aan Indie games. Ik mis gewoon hen simpele plezier van leuk gamen. Zoals ik Super Metriod speelde op de SNES. MGS/ Final Fantasy 7/8/9, Legend of Dragoon volgde vanwege de fantastische verhaallijn. Ik vind persoonlijk de FPS tijden en einde van de hoge kwaliteit games met uitzonderingen daar gelaten.

 7.    1058 XP
  Vloetje's avatar

  @Flaming_Kaiser:

  Wat je met die laatste zin bedoelt snap ik niet helemaal ๐Ÿ˜‰ FPS hou ik zelf in ieder geval ook niet zo van, als je dat bedoelt.
  Maar ik vind dat indies ook af en toe echt dat retro-gaming gevoel naar boven brengen ja (ben zelf ook geen 30 meer, net nie :)), zoals bijvoorbeeld Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit en Giana Sisters: Twisted Dreams.
  Maar de revolutie die gamen heeft doorgemaakt juich ik wel toe hoor! We worden verwend tegenwoordig.

 8.    8480 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @Vloetje: Ik mis de simpele tijden wel een beetje super metriod en donkey kong waren fantastisch. DMC is saai geworden het is een beetje een shooter tijdperk geworden waar ik op KZ na verder niks mee heb. ๐Ÿ˜›

Contrast al meer dan een miljoen keer over de digitale toonbank
Contrast krijgt een patch die vele problemen oplost
Review: Contrast
Video-item: PlayStation 4 launchgame โ€“ Contrast