http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5284e2f222e17.jpg

Het lijkt erop dat de PS4-bundels met Killzone: Shadow Fall echt heel schaars verkrijgbaar zijn tijdens de launch op 29 november. De onduidelijkheid rondom de bundels heerst al een tijdje en Bart Smit heeft nu mensen, die hun pre-order hadden omgezet in een bundel, gemaild dat hun bestelling niet leverbaar is.

Er wordt aan mensen gemeld dat het artikel dat men besteld heeft niet meer leverbaar is omdat de leverancier geen voorraad meer heeft of dat het product is verwijderd uit de collectie. In de mail staat niets over de bestaande pre-order en hoe of wat het vervolg is van mensen hun bestelling. We hebben Bart Smit inmiddels gevraagd om uitleg hierover, aangezien het zuur zou zijn als voorbestellingen komen te vervallen. Bart Smit meldt op Twitter dat bestaande pre-orders gewoon intact blijven, zie ook update hieronder. Nu is het alleen onduidelijk of dit voor pre-orders geldt, of dat de bundels wel leverbaar zijn…

Bart Smit meldt in ieder geval op Twitter dat de mail een foutje was, een grove, maar we hopen dat mensen met een bundel reservering wel gewoon hun pre-order ontvangen die ze geplaatst hebben, met bundel dus.

Op Tweakers.net meldt men in het forum dat MediaMarkt zo’n 80 PS4’s ontvangt, een aantal hiervan zullen bundels zijn. Hoeveel dit precies is weet men niet, maar Media Markt Den Haag zou komende week klanten gaan bellen met informatie over het omzetten van bestellingen.

Net met MM-Den Haag aan de lijn gehangen en de meneer had het over 80 ps4 in totaal. Hier zaten ook een aantal bundels bij en ze bellen een week van te voren op om te vragen of je wilt upgraden.

Wat we je ook kunnen aanraden is een bestelling te plaatsen bij MyCom, zij leveren de bundel niet op de release, maar waarschijnlijk ergens vroeg in december. Dit is nog wel speculatief en het is nog even afwachten of het ook echt gaat lukken, aangezien er al veel bestellingen zijn geplaatst. Heb je dus eventueel geduld en wil je bijvoorbeeld veel geld besparen met de 499 euro bundel, dan is dit een hele aantrekkelijke optie. Je hebt alleen je PS4 dan wel iets later.

PS4 bundel bestellen bij Mycom

PS4 + Killzone: Shadow Fall – 439 euro
PS4 + 2x DS4 + PS Camera + KZ: Shadow Fall – 499 euro

Geachte internetklant,

Wij danken u voor uw inschrijving van producten bij Bart Smit.

U heeft ‘PS4 500GB +KILLZONE 1STE LEVER’ bij ons ingeschreven.

Helaas is dit artikel niet meer leverbaar omdat de leverancier geen voorraad meer heeft of omdat het product is verwijderd uit onze collectie.
Uw inschrijving zal daarom uit ons systeem worden gehaald.

Onze excuses voor het ongemak. Wij hopen u binnenkort weer als klant te mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

De shopmanager

UPDATE: Bart Smit geeft aan bestaande pre-orders gewoon intact te houden.