Batman: Arkham Collection Edition aangekondigd

Uit het niets heeft Warner Bros. de Batman: Arkham Collection Edition aangekondigd en deze verschijnt volgende week al. Deze collectie bevat Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City en de recent verschenen Batman: Arkham Origins. Je zult Batman: Arkham Origins als fysiek exemplaar aantreffen in het hoesje met daarbij downloadcodes voor de eerste twee delen.

Daarnaast is het Knightfall DLC pakket voor Batman: Arkham Origins te vinden op de disc dus hiermee haal je een behoorlijk complete editie in huis. Deze editie zal € 69.99 gaan kosten en is dus ideaal voor als je de games gemist hebt. Hieronder kun je de boxart van de Batman: Arkham Collection Edition bewonderen.

 1. Anoniem -   
  194.116.198..xxx's avatar

  Helaas niet alle 3 fysiek

  Deel 1 en 2 heb ik al fysiek, maar ik had anders 100% zekker de collection erbij gekocht

  Ik ben namelijk gek op collections 😉

 2. Anoniem -   
  Pixel's avatar

  Jammer zeg..dan heb ik al een pS4..zou ideaal zijn als ze ook op de PS4 zouden komen

 3.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Heb ze alle 3 al 🙂 Dus deze collectie sla ik over xD

 4.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  @Pixel: Zou sws beter zijn, mensen die geen vorige console hadden kunnen de delen dan niet spelen… Maar snap niet dat ze deze dan nu voor de PS3 uitbrengen, want er moet nog een vervolg op Arkham city komen van Rocksteady, Origins is een SpinOff vooraf Asylum. Vond het zeker jammer dat Scarecrow niet terug kwam in Arkham city, op het eind van Asylum zie je ScareCrows hand boven het water uitsteken, en dat hebben ze niet vervolgd. Vandaag weer eens verder met Origins 🙂

 5.    1058 XP
  Vloetje's avatar

  Heb altijd geroepen dat ik deze collectie nog zou gaan halen als ie kwam. Heb deel 2 via PS Plus, maar iets fysieks, zeker in het geval van zo’n topgame, is een pré.

  In de gaten houden, als deze goedkoper wordt; erg interessant.

 6. crew Redacteur -    218 XP
  Wallsight's avatar

  @yannickvanloon: Op het einde van Arkham Asylum zie je niet per se Scarecrow’s hand boven het water uitkomen. Dat is één van de mogelijke eindes. Het einde dat je krijgt wordt willekeurig uitgekozen; ofwel zie je Scarecrow’s hand, ofwel dat van Killer Croc, ofwel dat van Bane.

  Ik deel wel je mening dat het jammer is dat Scarecrow niet in City of Origins zit. Fysiek dan, want in Arkham City zit wel een heerlijke Arkham City easter egg in één van de drijvende bootjes in de haven, waaruit blijkt dat de gekke dokter toch nog steeds actief is.