Nieuwe ballen, schoenen én verbeteringen voor PES 2010

Pro Evolution Soccer 2010 oftewel PES 2010 is eigenlijk niet zo goed onthaald bij iedereen. Vele zijn van mening dat de nieuwe voetbalgame van Konami te weinig nieuws brengt tegenover EA Sports FIFA 10. Gelukkig weerhoudt dit Konami er niet van om een nieuwe update uit te brengen voor de game.

De update bevat drie nieuwe ballen en maar liefst tien nieuwe soorten voetbalschoenen en zal vandaag online komen. Met deze update komen ook een paar verbeteringen mee, zoals een connectiviteits-icoontje voor online gamers, het makkelijker maken van het aanpassen van je formation settings en het sneller laden van je eigen gegevens.

Al met al een goede maar toch ook kleine update. Nu vragen we ons nog af wanneer ze de transfers gaan doorvoeren in de game, want deze zijn tot op heden nog steeds niet up-to-date, behalve als je het zelf hebt gedaan natuurlijk. Hopelijk is Konami slim genoeg om een nieuwe update op 1 februari uit te brengen met alle transfers die zijn gedaan in de aankomende winterstop.

5 reacties

 1.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  Welke schoenen en ballen zijn het?

 2.    1140 XP
  PussyHunter's avatar

  nog steeds niet uptodate?

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Wat maakt mij de voetbal schoenen nou uit, als het spel maar vet is

 4. Anoniem -   
  De-kreek's avatar

  wel leuk en aardig deze DLC en update… maar ik had liever gezien dat de scheidsrechters aangepakt zouden worden.
  Ik vind het namelijk schandalig dat ik na 381 wedstrijden nog maar 2 penalties heb gehad. (enkel online). Ik hoop echt dat dit(ooit nog) opgelost gaat worden.

 5.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  Vett 😛