Amazon Italië zet Tomb Raider: Definitive Edition voor PS4 online


Recent brachten we nog het nieuws dat een Italiaanse retailer een PS4 bundel met de game inFAMOUS: Second Son online had gezet. Nu is er weer interessant nieuws vanuit Italië te melden. Dit keer gaat om de Italiaanse afdeling van Amazon die een Definitive Edition van Tomb Raider op hun website geplaatst heeft.

Het gaat hierbij om een versie voor de PS4 en Xbox One en deze Definitive Edition is inclusief alle uitbreidingen die tot nu toe zijn uitgebracht voor de PS3 en Xbox 360. Er wordt een prijs van €59,99 vermeld en de releasedatum staat vastgesteld op 24 januari 2014, wel ontbreekt nog een officiële aankondiging van uitgever Square Enix.

Vooralsnog dien je dit nieuws dan ook als gerucht te beschouwen. Eerder werd wel bekend dat Square Enix werkt aan een vervolg van Tomb Raider voor de next-gen consoles.

Update: De game is nu ook beoordeeld door de Braziliaanse ratinginstantie.

Boxshot Tomb Raider

Tomb Raider

Releasedatum:
05-03-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:
 1.    311 XP
  The_darknessking's avatar

  Als ze Tomb Raider dan ook grafisch meteen opkrikken naar Nextgen-niveau is hij wel echt de moeite waard!

 2. crew Redacteur -    2175 XP
  aarjen116's avatar

  Denk dat ik die wel zou kopen. Heb ‘m op PS3 maar heb m nooit uitgespeeld. Wil ik wel graag, maar kom er niet aan toe. Zeker niet met volgende week de PS4. Dit zou een mooie gelegenheid zijn om ‘m uit te spelen.

 3.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  1ntje om te onthouden

 4.    724 XP
  J-NL-B's avatar

  Hoop dat ze ook zoiets doen met The Last of Us en GTA V!

 5.    1816 XP
  R*forever's avatar

  ZOTJES, DEZE ZAL IK WEL TERUG WILLEN DAN, EVENEENS ONZE AGENT 47. maar ik wacht nog het meest van al op de JUST CAUSE 3: de killer van het ps4 tijdperk ^^

 6.    4541 XP
  ps3dennis's avatar

  Krijgt ze dan ook net als op de pc nexgen haar dat raar alle kanten opbeweegt 🙂 Ik vind dat deze game toch wel behoord tot de top 5 games van het jaar. 1-The The last Of Us 2-Tomb Raider 3-Beone Two Souls. Als ze volgende keer véél grotere tomb’s en puzels toevoegen ben ik 100% tevreden.