http://www.psx-sense.nl/images/file/img_528b86a62469e.jpg

Zalando heeft iets nieuws in het assortiment opgenomen, namelijk game kleding. Normaliter zul je ons niet snel game kleding zien posten, maar deze hoodies van o.a. PlayStation zijn echt heel tof geworden. Ook zijn er t-shirts met het logo van PlayStation en enkele leuke illustraties die niet al te opvallend zijn, maar toch subtiel in verbintenis staan met gaming. Zo heb je t-shirts waarbij er een pocket geborduurd is op de borst met daarop het PlayStation-logo.

Er is niet alleen kleding voor volwassenen, maar er is ook gedacht om de kleintjes onderons met vele leuke rompers. Mocht het product je niet passen of niet bevallen, dan heeft Zalando ook nog eens de mogelijkheid dat je het gratis en voor niets retour kunt sturen. Je kunt er dan voor kiezen je geld terug te krijgen of een nieuwe maat of product uit te zoeken.

Naast PlayStation-kleding is er ook nog veel van The Simpsons, Star Wars en Batman verkrijgbaar. Om alles te bekijken kun je hier terecht, op de speciale game kleding pagina.