Sound Shapes is zo’n titel die zorgt voor een toffe uitdaging met bijpassende soundtrack die ervoor zorgt dat je in een zone belandt. Een goede game ook nog eens, zoals je kon lezen in onze review. Er is tussen de release en nu al best wat nieuwe content voor de game verschenen, maar er komt nog meer aan.

Zo verschijnt er deze week nieuwe DLC of ook wel Milkcrate content genoemd. Hierin zitten vijf nieuwe albums, die samengesteld zijn door Shuhei Yoshida (de grote baas zelf), Scott Rhode, Sony Santa Monica, Queasy Games, en winnaars van competities. Het mooie aan deze content is dat je er niets voor hoeft neer te leggen. Gratis, gratuit, gratuito dus.

Op aanvulling van de nieuwe albums zullen er ook twee sound packs, Vocoder en Old School, ter aanschaf beschikbaar komen evenals de eerste art pack voor de game genaamd City. Met het laatste kun je nieuwe omgevingen creëren. Per stuk zullen die 99 dollarcent kosten, wat waarschijnlijk neerkomt op afgerond 1 euro.

Er werden ook nog wat details naar buiten gebracht over de PS4 versie van de game. Zo zullen de touchpad, lightbar en speakers ondersteund worden. De Share knop kun je tevens gebruiken voor het delen van video’s of om te streamen natuurlijk. Stel dat je Sound Shapes al hebt voor de PS Vita of PS3 dan kun je de game kosteloos binnenhalen op de PS4, want het is een Cross-buy titel.