Video-item: PlayStation 4 launchgame – NBA 2K14

NBA 2K14 is inmiddels al enige tijd uit en bij de lancering van de PlayStation 4 komt 2K Games met een aangepaste versie. De game straalt in elk opzicht next-gen uit vanwege de grafische vooruitgang, de nieuwe technieken en verbeterde aspecten. In de bovenstaande video bespreekt Roel kort wat je van deze next-gen versie kunt verwachten.

Mobiele gebruikers kunnen de video hier bekijken.

Boxshot NBA 2K14

NBA 2K14

Releasedatum:
04-10-2013
Genre:
Sport
Uitgever:
2K Games
Ontwikkelaar:
 1. crew Redacteur -    2013 XP
  WJayW's avatar

  Roel, ook ik denk dat het wel gaat lukken met die engine hoor…maar een klein puntje van kritiek, het commentaar was niet echt heel vloeiend en dat maakte het (voor mij iig) wat lastig te volgen soms.
  Oh en de vanaf 1:54 is het alleen nog zwart beeld tot 3:02.

 2.    645 XP
  Esromeron's avatar

  @WJayW:

  Hehe dat einde is een momentje van bezinning wellicht 😉
  Ben erg gecharmeerd van de serie, voor current gen vond ik het mijn centen niet waard, maar deze komt zeker wel in huis (uiteindelijk).

 3. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Had al het vergelijkings filmpje gezien, maar heb daarna gameay op youtube gezien. Ik wist niet of dit een real life wedstrijd was of in de gAme! Prachtig!

 4.    221 XP
  Thomaswolf's avatar

  Wat nou PS4 kan geen sport wedstrijden laten zien! Ik zie het hier toch echt! Bijna net zo mooi. Super vergeleken met NBA live 2014 dat is echt gamecube stuff!

 5. crew Redacteur -    1916 XP
  Faunus's avatar

  @WJayW: He ja aan het einde was het niet vloeiend en dat moet beter. Het is geen excuus, maar was tergend verkouden toen en paar dagen later had ik een keelontsteking. Niet heel bevorderlijk als je achter elkaar moet praten over iets.

  Volgende keer ga ik ook alles uitschrijven wat ik wil zeggen, want dan heb ik het meer onder controle.

  Heb in ieder geval ontzettend veel zin in de game. Op current gen al heel tof, maar de next gen versie gaat awesome worden.

 6. crew Redacteur -    2013 XP
  WJayW's avatar

  @Esromeron:

  Tussen al het geweld aan games wat er uitkomt op het moment wacht ik met deze game aanschaffen, sowieso heb ik pas een PS4 in maart dus wellicht dat ik de game dan later alsnog aanschaf. Maar het ziet er zeker erg goed uit.

  @Faunus:

  Was ook niet zo erg hoor, heb je in ieder geval 2 hits op je filmpje bezorgd 😛 haha

 7.    645 XP
  Esromeron's avatar

  @84.28.254.xxx:

  Je bezit over een flinke dosis fantasie, want ik zie in de verste verte de vergelijking niet. Bedankt voor deze geweldige toevoeging. Ik mag er toch van uit gaan dat de reactie, alsmede deze verwijderd gaan worden.

  Ga toch eens een petitie starten om Anoniem reageren hier te stoppen. Zelden, maar dan ook echt zelden een waardevolle toevoeging en vooral trollen.

 8. crew Redacteur -    1916 XP
  Faunus's avatar

  @Esromeron: Bij deze. Reactie ging ook nergens over.