De bekende YouTuber Boogie2988 die filmpjes maakt als zijn alias Francis heeft zich inmiddels flink kunnen uitleven met de PlayStation 4 en de Xbox One. Nadat hij eerder al van Sony een PS4 kreeg opgestuurd, volgde later dus ook een Xbox One van Microsoft en nu is natuurlijk de vraag wie van de twee hij tot winnaar uitroept.

Volgens de vrij corpulente Francis is de PS4 de winnaar, daarbij roemt hij de console van Sony onder andere om zijn krachtige hardware en het feit dat het platform aantrekkelijk is voor indie developers. Toch is het volgens hem zeker niet fout om voor de Xbox One te kiezen, hij noemt daarbij de verschillende entertainment features die de console van Microsoft biedt.

In vergelijking met voorgaande video’s laat Francis zich nu eens van zijn rustigere kant zien en lijkt hij ons kijkers zowaar te trakteren op een gebalanceerd oordeel tussen beide consoles. Of je hiervan je keuze laat afhangen voor welke next-gen console je kiest is natuurlijk aan jezelf. Vanaf volgende week kunnen wij hier al aan de slag met PlayStation 4, waar de Xbox One pas volgend jaar in Nederland en Belgie uitkomt.