Tijdens het PS4 All Access event werd Uncharted 4 aangekondigd middels een korte teaser. Opvallend was dat we tijdens deze teaser een stem hoorden die niet van Nolan North was. Nolan North heeft tot nog toe in elke Uncharted de stem van Nathan Drake ingesproken, maar na de teaser dook echter het gerucht op dat de ingesproken stem afkomstig was van Sir Francis Drake, een verre voorvader van Nathan.

Fans hoeven niet gelijk te wanhopen, want het lijkt erop dat Nathan Drake ook ‘gewoon’ weer van de partij zal zijn in het vierde deel. Via NeoGAF weten we dat de Russische PlayStation Facebook pagina heeft aangegeven dat Nathan Drake van de partij zal zijn. Op de Russische PlayStation Facebook pagina stond namelijk het onderstaande:

“We would like to share some important news with you, first trailer of Uncharted on PS4 has been released! Where do you think Nathan Drake’s fate will take him this time?”

Het is even afwachten of dat klopt, maar we moeten niet vergeten dat via dezelfde Facebook pagina ook de Mass Effect 3 onthulling te vroeg gemeld werd in 2010. Het lijkt er dus op dat er een overijverige medewerker van Sony te vroeg dingen via Facebook meldt/lekt.

Het is dus even afwachten, maar we hopen natuurlijk snel meer nieuws of een mogelijke bevestiging van Naughty Dog of Sony te krijgen, al zal dat vermoedelijk nog wel even op zich laten wachten.