Voor echte verzamelaars en voor fans van de Uncharted franchise is dit wellicht leuk nieuws, webshop Sideshow Collections heeft twee action figurines van Nathan Drake in het assortiment opgenomen. De eerste figurine van Nathan Drake is zo’n 30,5 centimeter groot en zal in augustus 2014 verscheept worden. Je zal wel flink in de buidel moeten aangezien je omgerekend zo’n €118,- zult moeten neertellen plus ongeveer €7,50 aan verzendkosten.

Dan hebben we het echter nog niet gehad over de nog grotere Nathan Drake die je ook nog kan bestellen. Deze figurine is zo’n 42 centimeter groot en zal al in januari 2014 verscheept worden. Wil je deze nog grotere Nathan Drake aanschaffen dan mag je pas echt diep in de buidel tasten. Deze kost namelijk bijna €260,-.

Wel laat Sideways Collections je toe om beide figurines in maximaal vijf termijnen af te betalen. Toch lijkt ons dit alleen voor de echte fans aangezien het gros van de gamers zijn zuurverdiende centen wellicht liever uitgeeft aan een PS4 of aan nieuwe games.