Persona 5 komt naar de PlayStation 3

Recent kon je hier lezen over een grote aankondiging van Atlus rondom de Persona franchise. Naar aanleiding hiervan is nu bekend geworden dat Persona 5 in de winter van 2014 exclusief voor de PlayStation 3 in Japan zal verschijnen. Hier blijft het echter niet bij, want Atlus kondigde ook aan dat eerst nog Persona 4: The Ultimax Ultra Suplex Hold naar de PlayStation 3 zal komen.

Ook de PS Vita wordt niet vergeten, want ergens in de herfst van 2014 zal Persona 4: Dancing All Night voor dat platform in Japan verschijnen. Dat verhaal speelt zich een half jaar na Persona 4 af en daarom zullen characters uit het vierde deel als, Yu Narukami en Rise ook in deze game zitten.

Of en wanneer deze games naar Europa komen is momenteel helaas nog niet bekend, we houden dit uiteraard voor jullie in de gaten.

Persona 4 Arena 2

Persona 4: Dancing All Night

 1.    222 XP
  Kappie1977's avatar

  cool hopelijk komen de games ook hier!

 2.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Kan trailer nu niet kijken in les, maar ga denk ik is aan Persona beginnen 🙂

 3.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Is Persona 4 Arena een fighter? En Persona 4 golden de orginele RPG? Ik snap de nummering niet zo, welke Persona 4 voor PS3 of Vita is de normale, en geen dans of vecht game??

 4.    257 XP
  Crition's avatar

  @yannickvanloon: Er is nu nog geen dance game voor de Vita, die komt er nog voor uit. Persona 4 Golden is een remake van Persona 4 op de PlayStation 2, maar hij is goed (her)ontvangen op de PS Vita. Dus je hebt:

  Persona 4 Arena (PS3), wat een brawler/fighter is, zoals Blazblue bijv. of Tekken maar dan in anime-stijl.
  Persona 4 Golden voor de PS Vita.
  Persona 4: Dancing All Night, die nog uit moet komen, en ik je waarschijnlijk niet aan zou raden XD
  Persona 5 die nog uit moet komen

  Hoop je hiermee een beetje geholpen te hebben 😉

 5.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  @Crition: Hahah, die dansgame ga ik zekr niet spelen xD Haal golden binnenkort even! 🙂

 6.    503 XP
  Aeristalo's avatar

  Let me hear you say ” eeeeyyyyoooo”.

  Mijn dag kan niet stuk, nu alleen nog uithouden tot volgend jaar December. Ik ga wel alle main Persona titels weer spelen

 7.    212 XP
  Montrose's avatar

  AAAW YEAAAH!

 8. Anoniem -   
  213.125.19.xxx's avatar

  Dat zal dan zeker weer een reden zijn om mijn PS3 dan weer uit het stof te halen! Hopelijk maken ze de combat ook wat leuker en de rest gewoon a la P4 Golden, dan wordt het gewoon weer de beste JRPG van het jaar, Ni No Kuni kon ik niet eens uithouden tot de sewers levels, maar P4 Golden was echt een ervaring rijker!

  Erg fijn dat ze door gaan met dezelfde cast ook!