PS4 persbericht hint naar nieuwe Siren


Siren verscheen oorspronkelijk op de PlayStation 2 en in 2008 verscheen Siren: Blood Curse op de PlayStation 3. Sindsdien is het stil rondom de franchise, maar er is een kans aanwezig dat er een nieuw deel in ontwikkeling is.

Dit valt op te maken uit een uitgestuurd PS4 persbericht in Roemenië waarin de naam Siren tussen een aantal andere games staat. Het kan om een foutje gaan, maar zoals TSA ook al aangeeft is het een ietwat vreemde titel om een foutje mee te maken.

“Furthermore, Sony Computer Entertainment studios around the world are working to develop more than 30 titles such as InFamous ™: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast and Everybody’s Gone to The Rapture. Of these 20 games will be available in the first year since its launch, and 12 are not part of existing series.”

Komt Siren terug? Dat is een beetje de vraag en zodat we iets meer hierover horen laten we het weten.

6 reacties

 1.    3844 XP
  jimke1's avatar

  dit zou mooi zijn ik vond die game op de ps3 ook goed

 2.    219 XP
  SuperDre's avatar

  Heb ik al een tijdje liggen, en ik kom er maar niet aan toe om deze te spelen..

 3. Anoniem -   
  raaraa's avatar

  Lijkt me logisch. Dit is gwn een bevestiging dat de franchise terugkomt. Anders zou je ook over infamous moeten twyfelen en shadow of the beast. Siren is in ontwikkeling en dat word gwn gezegt daar

 4.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  Gaat het niet om forbidden siren 1 hd remake.

 5.    43 XP
  undead_people's avatar

  @ps3dennis:
  Neen want siren: Blood Curse was eigenlijk al de remake van FS (alleen andere characters). Wat dus volgens mij heel logisch zou zijn is dat ze FS2 gaan remaken en dat kan ik alleen maar toejuichen!

 6.    4556 XP
  ps3dennis's avatar

  @undead_people: Siren: blood curse lijkt totaal niet op Siren 1. Siren 1 is een totaal andere verhaal enz.