In 2006 verscheen de game Bully voor de PlayStation 2 en deze werd in Europa onder de titel Canis Canem Edit uitgebracht. Rockstar heeft het tot op heden bij één deel gelaten, maar het kan zijn dat er een nieuw deel in ontwikkeling is. Ook is er een mogelijkheid dat Rockstar de game opnieuw gaat uitbrengen.

Eerder dit jaar, op 25 juli om precies te zijn, werd de titel opnieuw geregistreerd in Amerika en nu is de titel Bully Bullworth Academy: Canis Canem Edit ook in Europa geregistreerd. Dit gebeurde op 20 november, zo valt te zien bij het EU trademark kantoor.

Rockstar brengt doorgaans één game per jaar uit en nu GTA V is verschenen is het afwachten welke game ze volgend jaar uit gaan brengen. Het zou zomaar kunnen dat Bully terugkeert en wel op de next-gen consoles.

Rockstar heeft enige tijd terug immers aangegeven interesse in een nieuwe Bully te hebben en ook dook er onlangs een CV op van een Rockstar medewerker waarop stond dat er een nieuwe versie van een bekend IP in de maak zou zijn.