EA zegt toe NBA Live 14 zo snel mogelijk te gaan verbeteren


Momenteel domineert 2K Sports met de NBA 2K franchise en het was even afwachten of EA aan NBA 2K14 kon tippen met NBA Live 14. Hoewel ons exemplaar nog niet binnen is en de reviews tot op heden schaars zijn, zijn de eerste reviews die tot dusver verschenen zijn niet mild. Het is van de hele next-gen line-up van EA ook de slechtst beoordeelde game tot zover.

EA heeft inmiddels ook ingezien dat NBA Live 14 niet helemaal is wat het zou moeten zijn en daarom hebben ze aangegeven dat ze de game zo snel mogelijk beter gaan maken. Aan de hand van feedback hebben ze een plan opgesteld om de game zo snel mogelijk aan te pakken, maar het is een beetje de vraag of dat de game zal gaan redden.

“I’m not going to lie; it’s been a rough week. As you can imagine, this isn’t exactly the NBA LIVE comeback story we were hoping for this year. We hear loud and clear that some of you are disappointed in various aspects of NBA LIVE 14, and I’m sorry if the game doesn’t live up to your expectations. Looking at your feedback, we have laid out a plan to makeNBA LIVE 14 a better game as quickly as we can.”

Er zullen verschillende patches gaan verschijnen die de gameplay moeten verbeteren. Hier blijft het niet bij, want ook het grafische aspect en de animaties zullen aangepakt gaan worden. Zodra we meer horen laten we het weten.

Boxshot NBA Live 14

NBA Live 14

Releasedatum:
29-11-2013
Genre:
Sport
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
 1. crew Redacteur -    2185 XP
  aarjen116's avatar

  Hadden jullie dit niet al eerder geplaatst??

 2. crew Redacteur -    2185 XP
  aarjen116's avatar

  @aarjen116:http://www.psx-sense.nl/153074/ea-belooft-nba-live-14-aanzienlijk-te-verbeteren-in-de-komende-weken/
  Ja dus….

 3. crew Redacteur -    2013 XP
  WJayW's avatar

  @aarjen116:

  Het verschil tussen de artikelen is dat in het eerdere artikel er alleen een belofte is, in dit artikel (zeker als je de bron volgt) merk je dat ze een “plan van aanpak” hebben aan de hand van de feedback die ze gekregen hebben.
  Of EA dit waar weet te maken is dan nog afwachten, maar ongetwijfeld zullen we daar dan ook nog een artikel over lezen.

 4. crew Redacteur -    2185 XP
  aarjen116's avatar

  @WJayW: Tsja, ik vind dat persoonlijk niet zo’n groot verschil, dus om daar nou een apart artikel over te maken…. Maargoed, das mijn mening. 😉

 5. Anoniem -   
  Vincent026's avatar

  Benieuwd wat ze er nog van kunnen redden.

 6.    1061 XP
  megafire777's avatar

  @aarjen116: wat wel had gekund is dezelfde titel maar met update ervoor

 7. crew Redacteur -    2013 XP
  WJayW's avatar

  @aarjen116:

  Het verschil is misschien nihil, maar het vorige artikel was alweer een paar dagen geleden…en zoals dat hier bij PSX-Sense wel vaker gebeurt worden we netjes op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen.

 8.    308 XP
  Outlawz's avatar

  Kansloos achter de feiten aan rennen!

 9.    1817 XP
  R*forever's avatar

  Oh komaan en dan is de gemiddelde gamer akkoord?? Als gamer vind ik dit niet kunnen! De game is gewoon bullshit daarmee uit. Alweer een bewijs dat de game industrie over naar management gaat…

 10.    3140 XP
  moes's avatar

  zeker NBA live 15 uitbrengen volgend jaar. dat is wat ze bedoelen met verbeteren.