http://cdn.psx-sense.nl/wp-content/uploads/2013/06/Vx4Oopbh.jpg

PS4? Is dat wel de moeite waard?

De PS4 is absoluut de moeite waard, maar het kan zijn dat dit natuurlijk niet voor iedereen geldt. We hebben op PSX-Sense onlangs een uitgebreide review geplaatst waarin we alles bespreken over de PS4. Deze review bespreekt alle mogelijke functionaliteiten en ook het ontbreken van sommige, lees dus eerst onze review zodat je zeker weet of de PS4 wel wat voor jou is.

Klik hier om de review te lezen

Ik wil een PS4 op 29 november, maar heb geen pre-order

Dit is een lastige, de PS4 is namelijk erg gewild en de kans is groot dat je op releasedatum met moeite eentje kan scoren zonder pre-order. Er zijn meer pre-orders dan dat er PS4’s zijn, dus de kans is groot dat winkels ook aanspraak gaan doen op hun vrije verkoop. De vrije verkoop consoles zijn eigenlijk bedoeld om in de winkels te liggen, maar de winkelier kan ervoor kiezen deze uit te leveren aan consumenten met een voorbestelling, oftewel pre-order.

We raden je aan, dat wanneer je geen pre-order hebt, je een winkel belt zoals MediaMarkt of Saturn en vraagt of er ook vrije verkoop is van de PS4. Kans is namelijk groot dat dit soort elektronica zaken wel vrije verkoop hebben, in tegenstelling tot Game Mania of Nedgame, die vooral pre-orders zullen afhandelen. Mocht de winkel bevestigen dat er vrije verkoop is, is het aan te raden meteen bij openingstijd van de winkel (eigenlijk nog wel eerder) aanwezig te zijn. Online bestellen is helaas geen optie meer, je zou dus door de kou moeten wil je een PS4 scoren.

Ik ben bereid te wachten en wil een gewone kale PS4

Deze categorie vallen waarschijnlijk heel veel mensen, een PS4 mag van jou ook in december komen en je wil gewoon de normale kale versie zonder Killzone: Shadow Fall. Hierin is nog veel keus en je kan bij veel webshops terecht wil je een PS4 scoren en je bent bereid te wachten. Een advies qua webshop kunnen we eigenlijk moeilijk geven, want elke webshop hieronder is wel goed. Persoonlijk zouden we voor Bol.com kiezen, aangezien ons lijkt dat deze toch het snelste en de meeste voorraad krijgt. Wil je graag een fysieke winkel waar je jouw bestelling op kunt halen zonder nu alvast te betalen, kies dan voor MyCom die je laat afhalen in de winkel.

bartsmit
saturn
MM
wehkamp
Bol
nedgame

Ik wil graag een bundel en ben bereid te wachten

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_528114469cef7.jpg
Webshop MyCom heeft de Killzone-bundels met de PS4 in het assortiment. De bundels zijn leverbaar vanaf december 2013, mogelijk als tweede levering van de PS4. Beide bundels zorgen voor behoorlijk besparing, met name de bundel met twee Dualshock 4 controllers, een PlayStation Camera en Killzone: Shadow Fall voor slechts 499 euro.

PS4 + Killzone: Shadow Fall – 439 euro
PS4 + 2x DS4 + PS Camera + KZ: Shadow Fall – 499 euro

Houd ons op de hoogte van je pre-order

De comment sectie hieronder is ervoor je medemens op de hoogte te houden van ontwikkelingen rondom je eigen pre-order, voorraden bij winkels en andere interessante informatie rondom het verkrijgen van een PS4. Laat dus een reactie achter op dit artikel en help zo je mede-gamers ook aan een PS4. Andere discussies kun je kwijt in het forum, we vragen je dus on-topic te blijven in het voordeel van de gebruiker. Alvast bedankt!

Wij worden niet gesponsord door de bovenaan genoemde webshops, maar plaatsen deze vrijwillig. Bestel je echter via onze website bij een webshop, dan krijgen wij een kleine vergoeding wat ons helpt de site te bekostigen.