http://www.psx-sense.nl/images/file/img_528fedfa8c4fb.jpg

De PS4 vliegt als zoete broodjes over de toonbank, het is zelfs zo’n populair apparaat dat winkels massaal kampen met voorraadproblemen. Je kan dit natuurlijk jammer noemen, maar één kant is het ook erg mooi om te zien dat de PS4 niet aan te slepen is. Niet alleen in Nederland is de PS4 razend populair, ook in andere delen van Europa zoals Duitsland en UK verkoopt de console als een trein.

Dit zorgt er alleen wel voor dat het PlayStation Network kampt met enkele problemen, waardoor de ervaring op dag 1 nog niet volledig is. Sony had al uit voorzorg enkele activiteiten-feeds uitgeschakeld, maar we horen nu meerdere gebruikers problemen met inloggen melden. Ook is de PlayStation Store niet bereikbaar voor sommigen.

Qua games zien we enkele problemen met de servers van Battlefield 4 en Call of Duty: Ghosts. We hebben alleen nog niet gehoord dat mensen moeite hadden met de firmware update, deze lijkt bij iedereen soepel binnen te komen.

Heb dus even geduld en geef Sony de tijd om het PSN voor de PS4 wat meer ademruimte gegeven, hetzelfde gebeurde namelijk in Noord-Amerika tijdens de launch. Hopelijk zullen de problemen later dit weekend en anders volgende week opgelost zijn.