The Walking Dead is een erg populaire serie die gebaseerd is op een stripboekenreeks. De serie van AMC heeft dan ook miljoenen fans en ook de games van Telltale doen het heel erg goed. Nu hebben we voor de The Walking Dead fan een leuk goodiepakket waarvan we drie stuks weg mogen geven.

Dit goodiepakket bevat een t-shirt van The Walking Dead en een hardcover stripboek van aflevering 13 ‘Te ver heen’. Dit stripboek is helemaal in het Nederlands vertaald. Wat je moet doen om te winnen? Dat is heel simpel, je hoeft alleen de onderstaande vraag te beantwoorden. Onder de afbeelding staat uitgelegd hoe je mee kunt doen. Vergeet overigens niet je adresgegevens te mailen, want dan kunnen we de pakketten zo snel mogelijk versturen.

Vraag: Wie is de auteur achter de The Walking Dead stripboeken?

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'The Walking Dead'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en eOne Benelux zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 11 december. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door eOne Benelux.