Lindsay Lohan, de Amerikaanse actrice die geregeld in het nieuws komt vanwege stommiteiten, heeft volgens TMZ plannen om Rockstar Games aan te gaan klagen vanwege GTA V. De reden voor de aanklacht is dat haar imago in de game gebruikt wordt zonder haar toestemming.

Op dit moment zouden advocaten een geding op aan het stellen zijn dat er toe moet leiden dat Rockstar haar een schadevergoeding betaald. Inmiddels is het eerste bewijs al boven tafel en dat is het volgende:

  • Op de cover zien we een vrouw die een telefoon in haar handen heeft, die lijkt op Lindsay…
  • In een gedeelte van de game is er een missie waarbij een Lindsay Lohan look-a-like aan je vraagt om haar naar huis te brengen om zo aan de paparazzi te ontsnappen.
  • Ook is er nog een gedeelte bij het Chateau Marmont hotel in West-Hollywood, waar je iemand moet fotograferen die sex heeft. Dit is een plek waar Lindsay vaak kwam en zelfs een keertje geleefd heeft.

Of het ooit tot een rechtszaak komt is afwachten, maar wat wel grappig is, is dat Lindsay hiermee bevestigd wat haar imago is. En of je daar nu erg trots op moet zijn…