Vrijdag 29 november was de dag waarop de PlayStation 4 in de winkels verscheen met daarbij een nette line-up van games. Sony bracht samen met de PlayStation 4 ook twee games uit en dat zijn natuurlijk Killzone: Shadow Fall en Knack. Die games mogen we beiden nu tweemaal weggeven! Kijk dus snel verder en doe mee aan deze toffe prijsvraag!

Namens PlayStation mogen we twee keer een pakketje weggeven en in ieder pakket zit een exemplaar van Killzone: Shadow Fall en Knack. Kortom, je bent in één keer goed voorzien met deze twee goede launchgames die beide een nette score kregen in onze reviews (Killzone: Shadow Fall reviewKnack review).

Om kans te maken op één van de twee pakketten dien je de onderstaande vragen te beantwoorden.

Vraag 1: Hoeveel jaar na Killzone 3 speelt Killzone: Shadow Fall zich af?
Vraag 2: Tegen welk ‘volk’ moet Knack het onder andere opnemen in Knack?

Weet jij het antwoord? Volg dan de onderstaande stappen en wie weet win jij een pakket met Killzone: Shadow Fall en Knack!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Killzone & Knack'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 11 december 2013. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door PlayStation.