Aankomend weekend staat de uitreiking van de VGX awards op het programma. Traditiegetrouw worden daar de laatste jaren ook grote onthullingen gedaan op het gebied van games. Natuurlijk zijn er dan ook grote partijen uit de industrie aanwezig en zoals nu bekend is geworden zal ook Square Enix aanwezig zijn tijdens dit evenement.

Dit werd via Twitter bevestigd door de marketing Vice President van Square Enix. Tevens gaf hij aan dat we twee nieuwe trailers te zien zullen krijgen waarvan hijzelf in ieder geval zeer onder de indruk is.

Het blijft nog even gissen welke game(s) er in deze trailers te zien zullen zijn. Maar gezien het eerdere nieuws omtrent de aankondiging van een next-gen remake van Tomb Raider en de release van Thief begin volgend jaar zou het hierbij best weleens om deze twee games kunnen gaan.

Deze twee titels komen immers beide uit de stal van Square Enix en zijn voor zover wij weten de enige twee grote projecten waar momenteel aan gewerkt wordt. Daar moet wel bij gezegd worden dat er van een next-gen remake van Tomb Raider nog steeds geen bevestiging is, al zijn er wel meerdere aanwijzingen dat deze remake voor de PS4 eraan zit te komen.