Op 5 december draait de film BROs BEFORE HOs in de Nederlandse bioscopen en in samenwerking met A-Film mogen we driemaal twee vrijkaartjes voor deze film weggeven. Om kans te maken op een set van twee vrijkaartjes dien je de onderstaande vraag te beantwoorden.

Vraag: Waar werkt de hoofdrolspeler Max?

Weet jij het antwoord? Volg dan de stappen zoals hieronder vermeld staat bij ‘Hoe kan ik meedoen?’ en wie weet ga jij binnenkort met een vriend of vriendin naar BROs BEFORE HOs!

Blowen, zuipen en zoveel mogelijk chicks regelen. Dat is het leven van videotheekmedewerker Max (Tim Haars) en zijn geadopteerde broer Jules (Daniël Arends), tevens beste vriend. Samen hebben ze een pact: ze willen nooit een relatie want dat is te veel gezeik. Zij leven het leven waar elke man van droomt, totdat ze allebei verliefd worden op Anna (Sylvia Hoeks).

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Bro's Before Ho's'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en A-Film zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 7 december 2013. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door A-Film.