De PlayStation 4 is inmiddels verschenen en Knack en Killzone: Shadow Fall zijn de twee exclusieve launchgames die beschikbaar zijn voor de console. Daar zat aanvankelijk ook de racegame Driveclub bij die zoals bekend is, is uitgesteld en waarvan we tot dit moment nog steeds niet weten wanneer die nu daadwerkelijk gaat verschijnen.

Tot dit moment inderdaad, want Sony Computer Entertainment Japan heeft op haar officiële website een lijst gepubliceerd met games die beschikbaar zullen zijn bij de Japanse lancering van de PlayStation 4 op 22 februari 2014.

En laat Driveclub nu ook op deze lijst staan wat dus suggereert dat de game op 22 februari in Japan zal verschijnen waarbij een Europese release op diezelfde datum dan ook weer niet onlogisch lijkt.

Sony zelf heeft hierover echter nog niks bevestigd en gezien het eerdere uitstel van de game in Europa biedt ook deze datum nog geen garantie dat Driveclub dan daadwerkelijk hier zal verschijnen. Aan de andere kant heeft Sony eerder aangekondigd dat Driveclub is uitgesteld naar ‘begin 2014’ wat deze datum weer niet heel onrealistisch maakt.