Ratchet & Clank: Nexus komt waarschijnlijk alsnog naar de PS Vita


Eerder dit jaar, nog voordat Ratchet & Clank: Nexus uitkwam, werd Insomniac gevraagd of er ook een PlayStation Vita versie van de game aan zat te komen. Destijds gaven ze aan dat ze een dergelijke versie niet op de planning hadden, maar dat ze de game wel graag op dat platform zouden willen zien. Destijds lag de focus op het ontwikkelen van de PS3 versie zodat fans de kwaliteit kregen die ze ervan verwachtte.

Nu de game eenmaal uit is lijkt er alsnog een PlayStation Vita versie te komen, want de game is zowel in Europa door PEGI van een rating voorzien alsook in Brazilië, zie hier. Volgens de PEGI informatie zou de game op 4 december gaan verschijnen, maar die datum ligt inmiddels achter ons dus het is even afwachten tot er een officiële aankondiging komt.

Maar nu de game ook voor de PlayStation Vita van een rating is voorzien is de kans zeer groot dat we vroeg of laat Ratchet & Clank: Nexus op de handheld spelen. Wellicht dat deze versie onder het Cross-buy programma wordt uitgebracht zodat je de PS Vita versie gratis kunt downloaden als je in het bezit bent van de PS3 versie.

Boxshot Ratchet & Clank: Nexus

Ratchet & Clank: Nexus

Releasedatum:
13-11-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
Ratchet & Clank: Nexus komt wellicht richting de PS Vita
Gepubliceerd op 26 feb, 2014 om 09:32
Sony lanceert Ratchet & Clank: Beyond the Nexus voor iOS en Android
Gepubliceerd op 19 dec, 2013 om 15:02
 1. Anoniem -   
  raaraa's avatar

  Insomniac is dead. Geef resistance en ratchet aan suckerpunch ofso en gooi die losers weg. Ze verkloten sony meer en meer

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @raaraa: euhm, wrm zijn ze dead? Nexus is een awesome game..

 3. crew Redacteur -    2172 XP
  aarjen116's avatar

  Laat maar komen!

 4. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Altijd komt zo een game pas als ps3 ‘m uitkotst. ..

  Jammer. Ik blijf het herhalen uncharted golden abyss beste ps vita game

 5.    101 XP
  Nick299's avatar

  Smaken verschillen. Ik vind de uncharted serie te walgelijk voor woorden. Beetje foto’s maken en rotzooi zoeken, bovendien is het veel te langdradig. Gelukkig is het gratis met ps plus, en kun je zulke spellen wel mooi eens proberen om te zien of het wat is. Geef mij killzone mercenary maar.

 6.    221 XP
  Thomaswolf's avatar

  Hmm… toch maar eens over een vita denken

 7.    703 XP
  DRAGONBLADEX's avatar

  cross buy hoop ik

 8. Anoniem -   
  raaraa's avatar

  Insomniac telt gwn niet meer mee. Ze hadden ratchet maar dat begint oud te worden. En ze maken het zelf kapot. Met resistance waren ze ook niet zo innovatief en komt daarby dat ze multiplat gingen?!? Alleen bad moves laatste jaren

 9. Anoniem -   
  31.149.213..xxx's avatar

  @raaraa: Ze werken al niet meer voor Sony. Hun zijn mutliplatform gegaan. Hun maken nog wel Ratchet en Clank. Resistance 3 was hun laatste resistance.