Zondag Budgetdag – Games – 8 December

Lord of the Rings: War in the North

The Lord of the Rings – War in the North is een intense multiplayer action/RPG video game, gebaseerd op de gerenommeerde boeken van J.R.R. Tolkien. In War in the North strijd je in het door oorlog verscheurde Noorden van Midden-Aarde, tijdens een zoektocht die Gandalf noodzakelijk acht voor het slagen van de reis van de Ring naar Mordor. Deze baanbrekende LOTR videogame brengt vernieuwing in het RPG genre met innovatieve co-op gameplay voor tot drie spelers, die samen hun eigen bondgenootschap vormen en samen brute gevechten aangaan.

 • Prijs: €19,99
 • Verzendkosten: Gratis
 • Onze review: Geen
 • Metacritic score: 63
 • Link: Yourgamezone

Mortal Kombat vs. DC Universe

Vechtgames zijn aan een revival bezig door verschillende fictieve universums in elkaar te verweven. Soul Calibur kwam al aandraven met de personages Spawn (Image Comics, Xbox), Heihachi (Tekken, PlayStation) en Link (Zelda, Gamecube) en de recente toevoeging van de Star Wars karakters, Darth Vader en Yoda, in Soul Calibur IV. Nu besloten Ed Boon, bedenker van Mortal Kombat, en zijn team om hun Mortal Kombat universum samen te smelten met de DC comicswereld. Voor zij die DC comics niet kennen, DC heeft tal van memorabele superhelden het leven ingeroepen. De meest notabele helden zijn Superman, Batman en Flash. Onder de slechterikken vallen Catwoman, The Joker en Lex Luthor.

 

 • Prijs: €9,98
 • Verzendkosten: Enkel ophalen
 • Onze review: Geen
 • Metacritic score: 76
 • Link: Game Mania

Portal 2

Valve’s originele ‘puzzel shooter’ is weer terug. Gewapend met de Portal Gun zal GlaDOS je weer door een serie testen leiden terwijl ze de installatie, die ondertussen tot een puinhoop is herleid, terug probeert te herstellen. Dit keer ben je echter niet alleen in je strijd: je zal vlug kennis maken met Wheatley, een AI Personality Core. Deze mechanische oogbal verplaatst zich langs een rail over het plafond en je kan hem ronddragen net als een companion cube. In tegenstelling tot een companion cube zijn deze AI Personalities echter een stuk spraakzamer, wat tot hilarische conversaties leidt…

 • Prijs: €19,99
 • Verzendkosten: Alleen afhalen
 • Onze review: Portal 2
 • Metacritic score: 95
 • Link: Game Mania

NBA 2K13

Het basketbalspel NBA 2K13 is terug van weggeweest! Na grote hits in 2011 en 2010 gaat 2K13 verder dan ooit tevoren. Zo is de My Player modus onder handen genomen en krijg je meer inzicht dan ooit tevoren, daarnaast krijg je te maken met een nieuwe lichting basketbaltalent en verschillende nieuwe spelfuncties.

 

 • Prijs: €17,99
 • Verzendkosten: €1,95
 • Onze review: NBA 2K13, door Roel Wijts
 • Metacritic score: 90
 • Link: Bol.com

LittleBig Planet Karting

Sackboy en Sackgirl geven het startschot voor een nieuw kartavontuur. Beleef een supersnel race-avontuur! Pas circuits, karts, kostuums en wapens geheel naar eigen wens aan. Of neem het op tegen vriend en vijand in adembenemende multiplayerraces. Race door een constant veranderende wereld van content in de speltypen verhaal, gevecht, gedeeld scherm of onlinemultiplayer en geef je fantasie ruim baan om je eigen parcours te bouwen, je karts aan te passen en unieke power-ups en wapens te maken.

Boxshot Mortal Kombat vs DC Universe

Mortal Kombat vs DC Universe

Releasedatum:
21-11-2008
Genre:
Vechten
Uitgever:
Midway
Ontwikkelaar:
Trophies: Mortal Kombat vs. DC
Gepubliceerd op 18 apr, 2009 om 18:48
 1.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  Lord of the rings is echt een aanrader! 😉

 2.    228 XP
  Equinox_BE's avatar

  kan je die nba 2k14 upgraden naar Ps4?

 3.    516 XP
  recsto's avatar

  @Equinox_BE: het is 2k13

 4.    949 XP
  Timutz's avatar

  @Equinox_BE:

  Dit is 2k13

 5.    228 XP
  Equinox_BE's avatar

  Oh oeps faaltje…

 6. Anoniem -   
  Vincent026's avatar

  NBA 2K13 is een aanrader!!

 7.    1680 XP
  chronic010's avatar

  @yannickvanloon: Ben je nu serieus? 😉

 8.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  @chronic010: Yep haha, had hem van PS Plus gekregen, echt een leuk spel om Co-Op te doen! 😉

 9.    1680 XP
  chronic010's avatar

  @yannickvanloon: Haha, just checking. Ik had m ook bij plus….en vond het helemaal niks. Maar smaken verschillen…. gelukkig

 10. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  In lord of the rings: war in the north zit een gamebreaking bug in waardoor je niet meer verder kunt komen. Enige oplossing hiervoor is opnieuw beginnen helaas. Komt ongeveer voor na 5 uur spelen en is niet altijd aanwezig. Verder wel een leuk spel haha maar jammer van de bug.

 11. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  @Naam…: het is ook niet gepatchd en staat op internet.

 12. Anoniem -   
  77.172.156.xxx's avatar

  war in the north zit ik al een tijd over te twijfelen

 13.    504 XP
  Dreamingman's avatar

  @Naam…: Klopt je komt dan inderdaad vast te zitten. Heb ik zelf ook gehad. Vond de game beste wel leuk. Maar door die bug heb ik hem weer verwijderd omdat ik geen zin had opnieuw al die uren weer te moeten spelen. Jammer dat ze daar geen patch voor hebben gemaakt.

 14.    1957 XP
  klupido's avatar

  @Naam…: klopt had ik ook speelde hem co-op was enorm leuk! Maar die bug is echt doodzonde !

 15.    1515 XP
  Mithrandir's avatar

  @yannickvanloon: Eh, nee. LotR is enorm buggy, en niet gefixed. Mijden dus, tenzij je het niet erg vindt om halverwege opnieuw te moeten beginnen.

 16.    1769 XP
  yannickvanloon's avatar

  @Mithrandir: Oh ja dat had ik ook, ergens halverwege als je door een grot bent, heb je van die stenen trappen buiten waar je niet naar boven kunt, echt kut!