Stellen dat Sonic de voorbije jaren nogal teleurstelde wat videogames betreft, staat gelijk aan het maken van een serieus understatement. De supersonische egel slaagde er niet in om de glorie van weleer te herstellen en zakte weg in een diepe put waar je niet zomaar weer uit klimt. Een comeback via een ander medium dan maar? Sony Pictures lijkt het alvast te overwegen.

De uitgever heeft namelijk drie domeinnamen geregistreerd voor een Sonic-film, waarvan je de adressen hieronder terugvindt. Voor je van opwinding over het plafond gaat rennen: dit wil niet zeggen dat onze favoriete egel ook daadwerkelijk je lokale bioscoop aan zal doen, hoogstens dat er gesprekken gaande zijn om een dergelijk project te realiseren. Fingers crossed.

sonicthehedgehog-movie.com

sonicthehedgehog-movie.net

sonicthehedgehogmovie.net

Het zou uiteraard ook niet de eerste keer zijn dat een dergelijke domeinnaam een simpele grap blijkt te zijn. Geen van de drie websites is op dit moment namelijk actief. Neem dit bericht dus voorlopig nog met een flinke kilo zout. Probeer ook vooral niet aan de Super Mario Bros film uit 1993 te denken. Dat soort wanproducten willen wij alvast niet meer zien.