Horror game Kodoku in de maak voor PlayStation 4 en PS Vita


Indie ontwikkelaar Carnivore Studio werkt aan een nieuwe horror game voor de PS4 en PS Vita getiteld Kodoku. In deze game zal je, jezelf in plaats van met wapens moeten zien te redden door middel van het gebruik van stealth en magie. De speler neemt in de game de rol aan van een verbannen verzamelaar die op zoek is naar een vreemd boek waarbij hij achtervolgd wordt door magische krachten. Tijdens je zoektocht reis je af naar het eiland Kodoku om daar documenten en andere bewijzen verzamelen om zo aan te tonen dat er vreemde paranormale activiteiten gaande zijn op het eiland.

Zo zul je sterk afhankelijk zijn van je zintuigen door bijvoorbeeld goed te luisteren van welke kant een bepaalde dreiging komt. Terwijl jij verborgen bent in de schaduw is het daarbij belangrijk om je vijanden af te leiden en zo een verkeerde richting op te sturen. Verder zul je ook gebruik kunnen maken van magische spreuken die je ook door middel van een eenvoudig crafting systeem zelf kunt samenstellen.

Kodoku staat gepland voor een release ergens in 2015 voor de PlayStation 4 en PS Vita dus dat duurt nog wel even.

Boxshot Kodoku

Kodoku

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
Horror game Kodoku krijgt eerste teaser trailer
Gepubliceerd op 17 jan, 2014 om 10:21
 1.    4541 XP
  ps3dennis's avatar

  Tot nu toe lijkt het me nog 100% niks.. afwachten dan maar op meer informatie.

 2.    109 XP
  Space Spartan's avatar

  @ps3dennis:

  Ja, ga maar lekker wachten.

 3.    1121 XP
  digitalj8's avatar

  Klinkt wel intresant.
  Jammer dat we zolang moeten wachten.

 4. Anoniem -   
  84.86.154.xxx's avatar

  soul sacrifice clone?
  gaan er dit keer ook eindelijk koppen af, en vliegende botten op je scherm met ‘horror’ of gewoon een 12plus horror spelletje…

 5.    4541 XP
  ps3dennis's avatar

  @Space Spartan: wat is dat nu weer voor een domme botte reactie 🙂 dat is vandaag al de 2de domme reactie van jou die ik zie.