Visceral Games werkt aan een ‘opwindende nieuwe IP’

Visceral Games, de ontwikkelaar die in het verleden met Dead Space en Dante’s Inferno telkens erg bloederig vertier wist af te leveren, werkt momenteel aan een ‘opwindende nieuwe IP’. Dat blijkt uit enkele openstaande vacatures voor een environmental artist en een technical art director.

Wat voor IP, vraagt u? Geen flauw idee. Meer dan de omschrijving ‘opwindende nieuwe IP’ hebben we namelijk vooralsnog niet, al is onze interesse wel gewekt. Gaat Visceral verder op het pad van de horror (lees: actie) games? Of wordt het iets compleet nieuws? Laat even weten wat jij ervan denkt.

“seeking a highly motivated Environment Artist for the Visceral Redwood Shores studio. This is a major opportunity to greatly contribute creatively to an exciting new IP.”

 1.    42 XP
  mayemin's avatar

  Hoop op een heel andere spel dan Dead Space. Dus niet horror

 2.    1737 XP
  derage88's avatar

  @mayemin: Hoezo? Dead Space 3 was geen horror meer 😉

 3.    1126 XP
  chris65's avatar

  Dat zij het een “opwindende ip” noemen, hoeft nog niet te betekenen dat het ook zo is. Ik heb zelden de tekst gezien, we zoeken iemand voor een doodsaaie ip 😉

  ontopic: het zal vast wel een spannend spel worden, maar als het enigszins lijkt op deadspace …. laat ik hem links liggen

 4. crew Redacteur -    2172 XP
  aarjen116's avatar

  Ben benieuwd, kom maar op!

 5.    631 XP
  NuckChorris.. ^_^'s avatar

  Cool. Fan van Visceral door de Dead Space games.. Ben benieuwd.