20 miljoen credits in slechts enkele minuten met een Gran Turismo 6 exploit? Klinkt als muziek in de oren voor velen die de tijd niet hebben alles te unlocken in Gran Turismo 6. De microtransacties zijn iets waar je eigenlijk al helemaal niet aan hoort te beginnen, betaalde cheats als downloadbare content aanbieden is namelijk niemand een fan van.

Met bovenstaande exploit kom je daar omheen en de stappen zijn eigenlijk enorm simpel. Wat je moet doen is de Mercedes-Benz Concept kopen van GT Vision. Vervolgens sla je de game op, sluit je de game af en verwijder je de gamedata van Gran Turismo 6 in het XMB van de PS3.

Nadat je dit gedaan hebt start je de game opnieuw op, skip je de patch download en verkoop je de auto (die nu [2055] heet). Simpel, effectief en ideaal voor mensen die geen zin hebben te sparen.

Een video met tekst en uitleg vind je ook nog eens hierboven. Let overigens wel op, want sommige mensen hebben wat problemen met freezes na gebruik van deze exploit, dit is omdat je niet in de auto mag zitten die je verkoopt, als je daarvoor uitkijkt is er verder niets aan de hand.