GTA Online update met de content creator is live

Vandaag is het zo ver, want Rockstar Games heeft namelijk voor GTA Online de langverwachte update gelanceerd. Deze update zorgt ervoor dat we aan de slag kunnen met de content creator voor deathmatch en races.

Met de content creator is het simpelweg mogelijk je eigen levels te maken voor GTA Online. Je kunt overal in de hele wereld van GTA V een map maken waar je vervolgens (team) deathmatch kunt spelen. Ook kun je voor alle race game modi je eigen levels ontwerpen.

Alle levels die je maakt met de content creator kun je delen via Rockstar Social Club. Andere spelers kunnen jouw levels dan downloaden, spelen en beoordelen. Sommigen zullen een paar minuten besteden aan een level en anderen steken uren, al dan niet dagen in een level.

Rockstar zal deze mensen belonen en zal telkens de best gemaakte levels selecteren. Deze levels zullen ‘Rockstar Verified’ worden wat dus aangeeft dat het een erg toffe level is, gemaakt door een GTA Online speler. Overigens is het wel verplicht een Rockstar Social Club account te hebben, wil je gebruik maken van de content creator.

Hieronder hebben we een viertal screenshots voor je van de GTA Online content creator.

Boxshot Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Releasedatum:
17-09-2013
Genre:
Actie
Uitgever:
Rockstar
Ontwikkelaar:
 1.    516 XP
  recsto's avatar

  ik speel liever online met vrienden, dan dat ik races maak ofzo. dat doen andere wel, die het waarschijnlijk beter doen als ik omdat ik er simpelweg de tijd er niet voor heb. als er toffe shit gemaakt word, wordt het door R* wel bij de map circulatie toegevoegt

 2.    1061 XP
  megafire777's avatar

  Was gisteren al online. Maar mijn character zal niet meer online komen want rockstar heeft mijn save verwijderd

 3. Anoniem -   
  178.85.39.xxx's avatar

  @megafire777: lekker voor je