http://www.psx-sense.nl/images/file/img_52a8ed8c0a9c9.jpg

Battlefield 4 wordt behoorlijk geplaagd met talloze bugs en dat geldt niet alleen voor de PS4-versie, ook op de PC en vorige generatie consoles zijn er talloze problemen en nog steeds een hele hoop patches nodig. Gisteren is er al een behoorlijke patch voor de game uitgekomen op de PS4, maar er zijn nog steeds veel mensen die last hebben van freezes, kwijtrakende savegames en andere ongein.

EA staat op het moment dan ook onder onderzoek van advocatenkantoor ‘Holzer, Holzer en Fistel’ voor het feit dat ze investeerders en analisten mogelijk misleid hebben met de kwaliteit van Battlefield 4. De consument wordt niet zozeer verdedigd in dit onderzoek, maar heeft er natuurlijk wel een hele hoop mee te maken.

Al sinds de release eind oktober wordt de game geplaagd met problemen en het einde is nog altijd niet in zicht. HH en F focust zich vooral op de uitspraken die gedaan zijn door EA tussen 24 juli 2013 en 4 december 2013 over de ontwikkeling van Battlefield 4, de sales en de impact op EA’s winst en toekomstige projecten. Er wordt onder andere gekeken of EA schuldig is aan het schenden van effectenrecht en valse aankondigingen rondom de status van de game.