Begin deze week lieten we weten dat de website thesurvivor2299.com een hoax was in plaats van een officiële teaser website voor Fallout 4. Het was goed opgezet, want zo goed als iedereen dacht dat de aankondiging van Fallout 4 niet lang zou uitblijven, maar na de uitkomst dat het een hoax was zakte de moed weer in de schoenen. Maar… dat is van korte duur.

Fallout 4 is wel degelijk in ontwikkeling en zal zich gaan afspelen in Boston zo blijkt uit gelekte documenten die Kotaku in handen heeft gekregen. Het betreft hier casting documenten waarin de titel niet bij naam genoemd wordt, maar wel verwijzingen naar de setting en locaties bevat van Fallout 4.

Kotaku heeft voordat ze hun informatie publiceerden de casting documenten geverifieerd en die zijn echt. Naast de referenties in deze documenten kun je er ook personage omschrijvingen terugvinden evenals andere details. De betreffende documenten hieronder, maar weet wel dat het om casting informatie gaat en dat dit niet per se in de game terug hoeft te komen.