Assassin´s Creed IV: Black Flag Freedom Cry DLC verschijnt volgende week

Assassin´s Creed IV: Black Flag ligt sinds eind oktober voor onder andere de PS3 in de schappen en was een launchgame voor Sony´s nieuwste console. De game zelf bevat al uren aan speeltijd, maar dit wordt volgende week nog wat verder uitgebreid voor als je er geen genoeg van kunt krijgen.

Ubisoft heeft namelijk bekendgemaakt dat de Freedom Cry DLC volgende week woensdag verschijnt voor de PS3 en PS4. Deze nieuwe content bestaat uit 9 singleplayer missies, die je als Adewale speelt. De trouwe collega van Edward Kenway is inmiddels 15 jaar ouder en zelf ook een getrainde assassin wat hieronder te zien is op een drietal screenshots.

In deze DLC begin je weer vanaf nul wanneer Adewale met zijn crew schipbreuk lijdt in Saint-Domingue. Je moet opnieuw een crew opbouwen alsook wapens verkrijgen. De Freedom Cry DLC is onderdeel van de Seasons Pass, waarmee je ook allerlei andere extra´s krijgt zoals: wapens, skins, collectibles en nieuwe personages voor de multiplayer.

Boxshot Assassin's Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed IV: Black Flag

Releasedatum:
29-10-2013
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
 1.    1060 XP
  megafire777's avatar

  Wanneer hij er is downloaduuuhhh:)

 2.    504 XP
  Dreamingman's avatar

  9 missies? Dan is het te hopen dat het 9 lange missies zijn. En niet weer van die korte missies zoals in Aveline. Ga deze dlc toch wel weer kopen. Vind de game veel te leuk om die extra missies te laten lopen. Maar ben zeer benieuwd naar de prijs. Misschien dat ik zelfs wel gewoon de seazon pas neem.

 3.    1060 XP
  megafire777's avatar

  @Dreamingman: season pass van 20 euro is een koopje:D

  Hou van het feit dat de dokter weer terug is in multiplayer. Alleen geen spuit als wapen:/

 4. Anoniem -   
  193.173.111..xxx's avatar

  hele vette game op de PS4!
  Laat maar komen dan die DLC

 5. Anoniem -