Twee nieuwe modi voor Ultra Street Fighter IV onthuld

Ultra Street Fighter IV zal twee nieuwe modi bevatten, namelijk de ‘Online Training Mode’ en ‘Team Battle Mode’. Dat heeft Capcom vandaag bekendgemaakt. In de nieuwe training mode kunnen spelers anderen uitnodigen om mee te trainen. Capcom hoopt het trainen hiermee wat spannender te maken in Street Fighter IV. In de laatste mode kunnen spelers het in 3vs3-battles tegen elkaar opnemen.

Ultra Street Fighter IV verschijnt in juni als digitale upgrade voor Street Fighter IV op de PS3 en Xbox 360. De uitbreiding kost €14,99. In augustus zal Ultra Street Fighter IV ook als volledige game online en in de winkels verkrijgbaar zijn. Deze editie zal voor €39,99 over de toonbank gaan.

Boxshot Street Fighter IV

Street Fighter IV

Releasedatum:
30-04-2010
Genre:
Vechten
Uitgever:
Capcom
Ontwikkelaar:
  1.    7394 XP
    Flaming_Kaiser's avatar

    Ik heb niks tegen de game maar ik vind het gewoon belachelijk hoe dit uitgemolken wordt. Dan kan je op een gegeven moment gewoon een volledige versie uitgeven en niet 5 delen later….. Bij het eerste deel kon je het uitspelen en de eindfilmpjes kijken bij een ander deel weer niet. Gewoon nieuwe dingen erin stoppen met nieuwe delen en andere dingen eruit halen dat is toch geen echte upgrade…..

  2.    5446 XP
    7th-son's avatar

    Is 3vs3 tegelijk of met het tag systeem?