MotoGP Compact komt vandaag naar de PS Vita, later naar PS3

MotoGP Compact is de nieuwe, digital-only, game van Milestone voor de PS3 en PS Vita. De PS Vita versie zal vandaag uitkomen en de PS3 kan volgende maand zijn versie verwachten. De trailer hierboven laat de game in het kort zien en het lijkt in de trailer erop alsof de graphics beter zijn dan die van MotoGP13. Dit mag overigens ook wel, want die laatstgenoemde game zag er eigenlijk niet uit.

Er is geen Cross-buy voor de titels, je betaald €9.99 voor de PS Vita versie van de game en op 8 januari €14.99 voor de PS3-versie. De game bevat de welbekende Grand Prix modus, Championship, split-screen en je kunt online met de Grand Prix mode. Niet gek dus voor een tientje, later vandaag zal de game beschikbaar zijn na de PlayStation Store update.

 1. crew Redacteur -    2013 XP
  WJayW's avatar

  Is er ook bekend of er een demo voor uitkomt? Want ook al is het bedrag laag, die vorige titels vielen me toch erg tegen en ik wil geen miskoop begaan.

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  als de trailer van de vita verzie is dan is het idd niet verkeerd maar zal wel voor de ps3 zijn en vind ik t behoorlijk slecht

 3. Anoniem -   
  77.250.253..xxx's avatar

  haha grappig ik wist niet dat de vita split screen kon ? (staat zowel hier als in de beschrijving op het psn 😛 )