http://www.psx-sense.nl/images/file/img_52b1ba5c4b674.jpg

De PlayStation 4 is behoorlijk populair, zoals meerdere artikelen alleen vandaag al wisten aan te geven en dit geldt ook voor Australië. Het gaat in Australië zelfs zover, dat Sony geen voorraad meer heeft tot aan februari, zo meldt News.com.au. Tenzij je in het bezit bent van een pre-order die maanden geleden is geplaatst, kun je geen PS4 vinden in Australië, schrijft de website.

De hele voorraad voor de maand januari is inmiddels al verzegd aan mensen met een voorbestelling, iets wat vrij uniek is. Sony heeft in alle landen moeite om aan de vraag te voldoen, de PS4 is immers erg gewild en de voorraad is en blijft vooralsnog schaars. In Australië krijgen alleen de mensen met een pre-order uit juni, juli of augustus nog een kans om een console voor de kerst te krijgen.

Sony today confirmed it had already sold all of its January stock, leaving Australian PlayStation 4 buyers little chance of seeing the next-generation console on store shelves until February at the earliest.

Hoe het met de Nederlandse voorraden is, dat is tot dusverre niet echt bekend. De tweede leveringen zijn in ieder geval inmiddels geweest en de derde levering hoopt men nog deze maand te kunnen doen, zo meldde Bol.com onlangs.