Enige tijd terug doken er Crash Bandicoot teasers op waarmee de indruk gewekt werd dat Crash terug zou keren naar de PlayStation platformen. Het lastige in dit verhaal is echter dat Activision de rechten beheert en zij reageerden dan ook op de geruchten (die Sony zelf veroorzaakt had door de teasers) met het bericht dat zij nog steeds in bezit zijn van de rechten op dit personage en dat zij verder niets met het personage van plan zijn.

Nu is er weer een verkapte teaser opgedoken en wel via de Facebook pagina van PlayStation Denemarken. Daar is namelijk een bericht verschenen met daarbij een afbeelding van Crash Bandicoot in een kerstoutfit met daarnaast ook het logo van Naughty Dog. De tekst boven de afbeelding vraagt: “what do you hope to have under the Christmas tree this year?”.

Met alle next-gen games op komst en degene die net uit zijn een klassiek personage gebruiken bij deze vraagstelling is wat onlogisch, maar het kan. In ieder geval wakkert het wel de geruchten weer aan dat er toch iets gaande is met Crash Bandicoot ondanks dat Activision heeft aangegeven dat zij er niets mee doen en nog steeds de rechten beheren.

We houden het in de gaten.