Team Ninja gaat met een nieuwe Ninja Gaiden komen


Yaiba: Ninja Gaiden Z is de nieuwste telg in de franchise, maar kan tegelijkertijd ook als een spin-off gezien worden. Dit omwille van de visuele invulling en de insteek van de game. Deze game is in tegenstelling tot andere Ninja Gaiden games niet in de maak bij Team Ninja, maar bij Spark Unlimited.

Dit uitstapje van de franchise lijkt eenmalig te zijn, want in een video discussie tussen de concept baas Yosuke Hayashi en Keiji Inafune werd gemeld dat men Yaiba: Ninja Gaiden Z moet zien als het dessert waarbij de vorige Ninja Gaiden delen als hoofdgerecht gezien moesten worden. Maar komt er in de toekomst een nieuw hoofdgerecht is dan de vraag?

Wel, ja, dat komt er zeker. Inafune gaf aan dat Team Ninja momenteel nadenkt over een nieuwe Ninja Gaiden en daarna gaf hij richting alle fans aan dat er een nieuwe Ninja Gaiden zal gaan komen. Het zal alleen nog wel eventjes duren afgaande op zijn opmerking dat er over na wordt gedacht. Maar tot die tijd zullen we ons ongetwijfeld goed kunnen gaan vermaken met Yaiba: Ninja Gaiden Z.

 1.    29 XP
  UglyPony's avatar

  Geen Tomonobu Itagaki? Thanks, but no thanks.

 2. Anoniem -   
  89.106.167..xxx's avatar

  @UglyPony:

  Ik wou net zeggen, Ninja Gaiden 1 en 2 waren geniaal. Deel 3 sloeg nergens op…

 3.    64 XP
  vbshinra's avatar

  Hopelijk heeft Team Ninja geleerd van hun fouten(Ninja Gaiden 3) en maken ze weer een topper. DOA5 hebben ze namelijk wel heel goed gemaakt.

 4. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  Hoop net zo goed als deel 1 de echte ninja stijl en rpg elemente die er in zaten

 5.   
  Mechromancer's avatar

  toch ga ik deze deel halen.