http://www.psx-sense.nl/images/file/img_52b37854f17f5.jpg

In onze review kon je al lezen dat Gran Turismo 6 de ultieme racegame is voor de PS3. Met meer dan 1200 auto’s is het ook de meest complete racer ooit en als je dan ook nog eens bedenkt dat er 33 locaties in de game zitten, dan kun je wel stellen dat GT6 een game van formaat is.

In Gran Turismo 6 maakt men gebruik van een nieuwe Game Engine die ervoor zorgt dat de PS3 echt gepusht wordt tot haar limiet. De nieuwe Physics engine in de game brengt verbeterde aerodynamics en een partnerschap tussen Yokohoma Rubber en KW Automotive hebben de physics realistischer dan ooit gemaakt. De game wordt tevens constant bijgewerkt met nieuwe patches die verbeteringen met zich mee brengen en ook downloadbare content die ervoor zorgt dat de game altijd vernieuwend blijft.

Als je nu tevens de Gran Turismo 6 PlayStation 3 bundel koopt met een PS3 500GB krijg je The Last of Us er gratis bij.

Meer informatie vind je hier.

Met meer dan 1200 auto’s, een berg aan circuits, een verbeterd physics systeem, een strakkere structuur in de carrièremodus en nog tig andere verbeteringen, zal je je hier enorm lang mee kunnen vermaken, want dit is autoporno pur sang.

Gran Turismo 6 review – PSX-Sense

Dit is een gesponsord artikel