Gravity Rush ontwikkelaar: “voorbereidingen voor het volgende project verlopen vlekkeloos”

Gravity Rush was één van de nieuwe IP’s die het erg goed wist te doen op de PS Vita. Een game die in het begin van het levensjaar exclusief op de PS Vita uitkwam wist menig gamer te grijpen en de nieuwe functies van het systeem op een handige manier te gebruiken.

Een vervolg op het eerste deel was/is voor de hand liggend en uiteindelijk na allerlei teasers kregen we de eerste (gameplay) beelden te zien. Veel nieuws omtrent het nieuwe project waar Team Gravity mee bezig is ontbreekt echter nog, zo is het nog steeds niet bekend of het om een vervolg, prequel of spin-off gaat.

Het is alweer enige tijd stil geweest rondom het project, maar Gravity Rush Creative Director Keiichiro Toyama wist in een interview met 4Gamer te melden dat de situatie er goed voorstaat. Tot nu toe verloopt het project naar behoren en wordt er geprobeerd om al onze verwachtingen waar te maken, aldus Toyama:

“The team is preparing and the systems are being put in place for the next title, and things are going smoothly. 2014 seems to be a year that will be dedicated to production in earnest, but I’ll work hard to meet everyone’s expectations!”

Boxshot Gravity Rush

Gravity Rush

Releasedatum:
02-22-2012
Genre:
avontuur
Uitgever:
SCEE
Ontwikkelaar:
 1.    303 XP
  Sjoerd887's avatar

  Hoop het, normaal speel ik dit soort games niet, toch maar een kans gegeven met ps plus en platinum behaald, ben benieuwd!

 2. Anoniem -   
  213.127.184..xxx's avatar

  @Sjoerd887:
  Ikzelf zou deze game niet snel gekocht hebben, via PS+ kunnen ervaren en was behoorlijk onder de indruk! Een tweede deel zal ik eerder kopen!

 3.    1058 XP
  Vloetje's avatar

  Mooi mooi. Kijk echt uit naar een vervolg op Gravity Rush.

 4. crew Redacteur -    2180 XP
  aarjen116's avatar

  Tsja… Gravity Rush… Zo ongeveer GOTY toen qua originaliteit. Maar het wist me nooit echt te boeien en de besturing liet naar mijn mening vaak behoorlijk wat te wensen over

 5.    1058 XP
  Vloetje's avatar

  @aarjen116:

  Jammer!
  Ik weet dat ik, toen ik het spel kocht, het na de eerste 10 minuten weglegde om het een maand niet meer aan te raken vanwege de besturing waar ik geen grip op kreeg. Maar gelukkig toen opnieuw een kans gegeven en het is een kwestie van effe doorbijten. Als je de besturing eenmaal onder de knie hebt werkt het zo heerlijk, intuïtief en snel.

 6. crew Redacteur -    2180 XP
  aarjen116's avatar

  @Vloetje: Heb het denk ik zo’n 2 tot 3 uur gespeeld. De besturing ging al wel wat beter steeds. Het grote probleem was bij de bossfights. Daar kon je je het gewoon niet veroorloven om een paar keer achter elkaar te missen. Ik ben ook gestopt met het spelen van de game omdat ik door de besturing gewoon niet voorbij een bossfight kwam.
  Als de besturing bij GR2 verbeterd zou zijn ga ik het wellicht overwegen.

 7.    1737 XP
  derage88's avatar

  De eeuwige PS Plus Vita game… 😉

 8.    1121 XP
  digitalj8's avatar

  Dit vind ik echt een hele vette Game!!! 😀